Ken je de leuke kartonnen producten van Kartent.nl al? Deze duurzame speelgoedpakketten van karton zijn super leuk om met de kids in elkaar te zetten en vervolgens helemaal te versieren. Nu spelen ze echt letterlijk alleen maar met de doos :) Leuk nieuw speelgoed voor thuis, maar ook handzaam en handig om mee te nemen in de auto! KarTent heeft voor de meivakantie speciale actiepakketten (verf plus het product) met 20% korting 

Huh, karton, is dat wel sterk genoeg?

Alles wordt van een sterk Kraft karton gemaakt. Dit is veel sterker dan je gewend bent dan bijvoorbeeld het karton van de online bezorgdoosjes of bananendoosjes. Dat komt wel goed dus! Bekijk onderstaand filmpje voor een indruk van het speelgoed dat KarTent verkoopt. Wij zijn fan in ieder geval!

Er zijn zoveel leuke producten, van 'Do It Yourself' Vogelhuisjes tot een "Knutselpakket Klok". Of van 'bouw je eigen raket' tot zelf een mooie lamp maken!

Kartonnen DIY speelgoedpakketten voor thuis en onderweg Kartonnen DIY speelgoedpakketten voor thuis en onderweg

Bekijk alle KarTent producten

Waarom is KarTent duurzaam?

Slim verpakt!
KartTent maakt verpakking zo klein mogelijk, zo kunnen ze de producten niet alleen efficiënt, maar ook duurzaam vervoeren.
Duurzaam karton
Het karton bestaat voor 73% uit gerecycled materiaal en de rest van het karton is gemaakt van FSC-gecertificeerde houtvezel dus het is 100% te recyclen
Made in Amsterdam
De producten worden niet in verre landen gemaakt, dus ze hoeven hier ook niet hierheen gesleept te worden met vervuilend transport! 
Gemaakt voor jou!
Na jouw bestelling gaan ze meteen aan de slag om jouw product 'vers' te maken er wordt geen product teveel gemaakt want KarTent heeft geen voorraad!

Zoek je nog iets leuks voor de in de meivakantie? Dan hopen we je met dit handzame, duurzame en creatieve idee geïnspireerd te hebben! Ben je opzoek naar nog meer tips voor in de meivakantie 2021, lees dan hier verder!

Lees ook:

🎾 Dit blog over leuk houten speelgoed voor thuis of om mee te nemen 
🚸 dit blog met het leukste buitenspeelgoed voor deze lente en zomer!