Pasen 2020

Pasen zal er dit jaar even iets anders uit zien als anders. Ook bij Go-Kids. Dit jaar hebben we geen blog vol met leuke paas brunches bij kindvriendelijke restaurants en geen inspiratie voor uitjes op 2e paasdag. Maar we gaan niet "bij de pakken neer zitten"! We hebben een blog gemaakt voor een vrolijke en lekkere Pasen thuis.  Want ook thuis kun je het heel gezellig maken.

Wat eten we met Pasen?

Pasen staat over het algemeen in het teken van een paasbrunch en eieren eten. Helaas kunnen we niet aanschuiven bij een georganiseerde paasbrunch door een familie restaurant, maar we kunnen de restaurants wel naar ons huis halen!

Paasbrunch van Your Best Friend in Joure

Bestel voor jezelf of verras iemand anders met de Paasbrunch voor op 1e paasdag van Your Best Friend in Joure! Deze Paasbrunch bestaat uit allerlei kleine hapjes, lees hier welke hapjes.  En er is een gezellige paasbrunch voor de kindjes te bestellen! Helemaal makkelijk; de Paas brunch komt inclusief een paas bordje, servetje & bekertje! Bestellen kan via www.midonline.nl/yourbestfriend of stuur ons mailtje naar info@yourbestfriend.frl
LET OP: Geef je bestelling door VOOR aankomende vrijdag (10 april) 17:00 uur

Paasbrunch 2020 Your Best Friend Joure

Een geheel verzorgde paasbrunch van de Watersport in Woudsend

Met overheerlijk huisgemaakte Monchou taartjes, roerei met zalm, pancakes met vers fruit en wraps met carpaccio en pulled chicken. En natuurlijk ook diverse soorten broodjes met hartig en zoet beleg, vlees & vis salade en verse jus d’orange! Te bestellen voor 1e en 2e Paasdag via 0514-591270 / 06-18200836, vanaf 2 personen, € 18,50 per persoon. Gratis thuis bezorgd in en rondom Woudsend! Hier vind je meer informatie.

Een geheel verzorgde paasbrunch van de Watersport in Woudsend Go-Kids Friesland

Paasbrunch To Go van Van der Valk Hotel Sneek

Om thuis te genieten van een heerlijke Paasbrunch zoals je van Van der Valk gewend bent; met o.a. Carpaccio met truffelmayonaise, gerookte zalm met bieslook roomkaas en een leuke verassing voor de kinderen! Te bestellen voor 1e en 2e Paasdag. Bekijk de complete brunch staat op de website en bestel direct: www.hotelsneek.nl/paasbrunch-to-go

Paasbrunch To Go van Van der Valk Hotel Sneek Go-Kids Friesland

Een gezellige paastafel

Een paasbrunch hoeft helemaal niet zo moeilijk te zijn. Een gezellige gedekte tafel doet al heel erg veel. Koop een leuk tafelkleed met bijpassende servetten en haal een gezellige bos gele bloemen bij de bloemist. Zo heb je al een vrolijke tafel en kom je in de lentesferen. Natuurlijk kun je de tafel nog mooier versieren met eigen gemaakte paasknutsels. We hebben leuke paasversiering verzameld die simpel te maken zijn. Dit kan je natuurlijk prima op de dag zelf maken. Zo heb je meteen een leuke activiteit tijdens de paasdagen Bekijk onze knutseltips via deze link. En in dit blog vind je 5 simpele paasknutsels!

 

En verder kun je met paasversiering je gerechtjes extra mooi maken. Koop een paar leuke prikkers, plastic eieren en andere voorjaarsversiering en je hapjes zien er een stuk leuker uit. Bijvoorbeeld deze leuke monkeyplatter of deze gezellige hapjes plank van gastblogger Maureen

ppaasbrunch

paasbrunch

Eieren eten

Een Pasen zonder eieren is geen Pasen. Naast het traditionele gekookte eitje kun je natuurlijk ook een ei muffin maken. Ideaal voor slechte groente eters. Want je stopt er gewoon wat verborgen groente in. En deze blijft natuurlijk ook altijd goed! Voor een liefdevolle start van de dag!

Paasactiviteiten thuis

Met het versieren van de tafel kun je je natuurlijk aardig vermaken. Maar wil je ook even wat actiefs tussendoor doen, ga dan voor de traditionele paas spelletjes! 

Paaseieren verstoppen: Dit blijft een leuke traditionele activiteit voor jong en oud! 

Eitje tikken: Tik een gekookt eitje met een ander aan tafel. Bij wie blijf het ei heel?

Eier race: Leg een ei op een lepel, stop de lepel in je mond en loop samen met je tegenstander een parcourtje. Bij wie blijft het ei op de lepel liggen?

Eieren versieren: Maak de gekookte eieren kleurrijk met een viltstift en leg ze daarna bij je paasbrunch

 

Wij wensen jullie hele gezellige paasdagen thuis!