Tekenlessen van Kirsten Krijthe in Heerenveen

  • van:  4 oktober 2018 15:00
  • tot:  7 december 2018 16:30
Tekenlessen van Kirsten Krijthe in Heerenveen

Tekenen kan een fijne hobby zijn die je veel voldoening kan geven

Eigenlijk kan iedereen leren tekenen. Eigen talent helpt natuurlijk wel, maar iedereen kan leren tekenen. Met een beetje geduld en doorzettingsvermogen kun je ver komen!
Tekenen is vooral een kwestie van op de juiste manier leren kijken en natuurlijk veel oefenen. Hierbij is het handig een aantal basisvaardigheden te leren, en diverse technieken en materialen uit te proberen.

Door aandacht te besteden aan compositie, (eventueel) kleurgebruik , het gebruik van licht- en donkereffecten (contrast) en dieptewerking leer je anders te kijken. In de eerste fase is het vooral belangrijk te experimenteren en te onderzoeken, daarmee kun je later meer een eigen stijl en creativiteit gaan ontdekken.

Tekenen basis: Een stapsgewijze introductie in het tekenen, waarbij onderdelen perspectief, compositie en contrasteffecten aan bod komen.
Tekenen verder op weg: Je verder ontwikkelen in een zelfgekozen techniek en werken aan een ‘eigen handschrift’ en beeldtaal.

Voor wie?: Voor kinderen van 8 tot 12 jaar*
Waar?: Bij (Muziekschool) De Rinkelbom in Heerenveen
Adres: Zwanedrift 2, 8446 KS Heerenveen
Opgave en meer informatie via: https://kirstenkrijthe.nl/?page_id=1640
Wanneer?: Op vrijdagmiddag van 15.00-16.30 uur
Start?: Vanaf oktober 2018 – in periodes van 8 weken
Kosten: € 80,- voor 8 lessen, incl. materiaal.

*Ben je tussen de 13 en 18 en wil je ook graag tekenen? Laat het me weten. Dan kijk ik of je ergens bij kunt aansluiten.