Hamlet de familievøørstelling | Vanaf 8 jaar! | in de Lawei in Drachten

Hamlet de familievøørstelling | Vanaf 8 jaar! | in de Lawei in Drachten

Het zit de Deense puberprins Hamlet niet echt mee...

Hij raakt zijn pa kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder, zijn vriendinnetje Ophelia begrijpt hem niet meer en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Voeg daar een nachtelijk bezoek van een geestverschijning aan toe en je hebt een jonge prins die voor een flinke uitdaging staat.

Van een vrolijke surfboy met goed haar, verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen. En… we verklappen het alvast, bijna iedereen gaat dood. Maar geen zorgen: we houden het gezellig, want Pierlala en Ger Geraamte zijn jullie gastheren!
Na succesvoorstellingen als Woef Side Story, Snorro, De Gelaarsde Poes en Lang en Gelukkig brengt regisseur Pieter Kramer nu Shakespeares stuk-der-stukken. Een theatraal feest vol haastverkledingen, kolderieke knokpartijen en swingende songs. Waar je bij moet zijn. Of niet te zijn. Nee, wees er maar bij.

Praktische informatie: 

De familievoorstellingen van Theater Rotterdam zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…

De voorstelling is in de voorjaarsvakantie op donderdag 21 februari 2019 van 19:00 -22:00 uur in de Grote zaal.
Prijs voor kinderen: € 20,00
Prijs voor volwassenen: € 25,50

Meer informatie en kaarten via de Lawei