De Kleine Zeemeermin De Musical | familievoorstelling in Theater Sneek

  • Theater SneekBij  Theater Sneek
  • van:  9 maart 2019 14:30
  • tot:  9 maart 2019 00:00
De Kleine Zeemeermin De Musical | familievoorstelling in Theater Sneek

Alweer een wereldberoemd sprookje omgetoverd tot succesvolle musical

Van Hoorne Entertainment presenteert alweer haar elfde sprookjesvoorstelling, duik mee in het eeuwenoude verhaal van de Kleine Zeemeermin die verliefd wordt op de knappe mensenprins. Sita, die eerder de rol van Rapunzel en Assepoester vertolkte, is nu te zien als de lieve Kleine Zeemeermin met haar prachtige staartvin en wonderschone stem.

De Kleine Zeemeermin De Musical

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien?  

Praktische informatie: 

Kom verkleed naar het theater en doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd! Je maakt dan ook nog eens kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet en kun je nog even lekker dansen bij het Onderwaterbal!

De voorstelling is op zaterdag 9 2019 vanaf 14:30 uur uur in de Tüöttenzaal.
Prijs voor kinderen: € 18,00
Prijs voor volwassenen: € 20,00

BESTEL SNEL DE LAATSTE KAARTEN