Samenwerking RCN Vakantiepark De Roggeberg en Go-Kids Friesland gevierd met 'winactie'!

RCN de Roggeberg en Go-Kids Friesland willen graag hun regionale samenwerking in het zonnetje zetten door 5 waardebonnen voor een kinderfeestje uit te geven aan de beide basisscholen in Appelscha.

Regionale samenwerking

RCN Vakantiepark de Roggeberg in Appelscha werkt sinds dit jaar samen met Go-Kids Friesland. Go-Kids is een interactief, regionaal platform. Bezoekers vinden op een overzichtelijke website alles op het gebied van uitjes, activiteiten, overnachten, winkelen, restaurants enz. voor het hele gezin. Met unieke nieuwsbrieven, blogs en natuurlijk sociale media worden acties en uitjes van regionale ondernemers onder de aandacht gebracht. Van belang is natuurlijk dat de activiteiten kindvriendelijk zijn voor 0-12 jaar.

Kinderfeestjes in ‘Et Stoefzaand’

Daar voldoet RCN Vakantiepark de Roggeberg ruimschoots aan, niet alleen met het vakantiepark maar ook met het restaurant en de nieuwe overdekte speelplaats 'Et Stoefzaand'. Deze indoor speelplaats is niet alleen op woensdagmiddag, zaterdag en zondag maar in de schoolvakanties iedere dag geopend. Ook is het mogelijk om hier je kinderfeestje te vieren. RCN Vakantiepark de Roggeberg is meer dan alleen een vakantiepark. Jij een glimlach, zij een glimlach, #dubbele glimlach. Alles wat je deelt, krijgt waarde en dat is ons verhaal.

Waardebonnen

De beide scholen trekken de 5 winnaars uit hun leerlingenbestand om zo het regionale karakter van RCN de Roggeberg te benadrukken.

Op de foto worden de waardebonnen overhandigd aan Vera te Winkel, directeur cbs De Mandebrink en Jeannette Tanja, directeur obs De Riemsloot  door Baukje de Vries, parkmarketeer van RCN de Roggeberg en Ellen de Ruiter van Go-Kids Friesland.