Op schoolreisje naar Netl

Avontuurlijk natuurlijk!

Naar het eiland varen met een trekpontje, stoer doen in de apentouwen, roetsjen over de glijbanen, balanceren op boomstronken, je verstoppen in de bamboejungle en als toetje van de modderglijbaan! Netl de Wildste Tuin is een avontuurlijk speellandschap waar je kunt spelen in en met de natuur en speeltuig. Op Poney Island grazen Shetland pony's, een prachtig gezicht. Sla je slag op de Pitch&Putt Golfbaan, waar de korte afstanden het golfspel leuk maken voor kinderen vanaf 8 jr. Trek vooral niet je mooiste kleren aan, want wilde kinderen worden hier natuurlijk vies en nat! Natuurlijk bewegen, natuurlijk spelen, natuurlijk gezond! Er zijn diverse mogelijkheden. Wij geven 2 voorbeelden


Schoolreis met kamp

De Kamplocatie bij Netl de Wildste Tuin is makkelijk bereikbaar en is goed uitgerust met sanitair en binnenruimte. In het aangrenzende park de Wildste Tuin (48 hectare) gaan jullie samen op ontdekkingstocht. Lekker ontdekken, vies worden, een frisse neus halen en blosjes op de wangen krijgen. Modderen in het zand, zwemmen in de plas en gewoon weer eens echt spelen! Dat kan in de Wildste Tuin van Netl. Scholen en groepen mogen hun eigen tenten, eten en drinken meenemen. Zo blijven de kosten binnen de perken. Waar nodig schakel je Netl in. Het worden dagen die de kinderen zeker lang bijblijven, en waar staf en begeleiding een goed gevoel aan overhouden. Spelenderwijs leren en samen bouwen, dat gaat hier heel natuurlijk.


Schoolreis dagarrangement

  • 10.00 Ontvangst met ranja, afhankelijk van groepsgrootte opdelen in 2 groepen:
  • Groep 1: Texas Scramble Toernooi Pitch&Putt Golf 6 holes, uitleg en indeling door medewerker Netl, uitvoering in groepjes met begeleider/ ouder vanuit school.
  • Groep 2: Vrij spelen in speelnatuur
  • 12.00 Lunch (zelf meegebrachte lunchpakketjes of patat met snack en ranja)
  • Groep 1: Vrij spelen in speelnatuur
  • Groep 2: Texas Scramble Toernooi Pitch&Putt Golf 6 holes
  • 14.00 Ranja & zakje chips
  • 14:30 Als klap op de vuurpijl allemaal van de Modderglijbaan!!
  • 15.00 Afdrogen en omkleden en naar huis

Schoolreisarrangement € 10,50 per kind – met patat, snack en ranja € 15,25 per kind.

Arrangementsprijzen zijn inclusief 7,50 entree, begeleiders hebben vrije toegang. Koffie/ thee voor begeleiders is bij te bestellen voor 12,50 per thermoskan (10 kopjes). Bij heel slecht weer is het mogelijk uit te wijken naar een reservedatum.

Kijk voor meer informatie op: https://www.netl.nl/nl/schoolreisje

Log In