Indoor kinderfeestjes

Wil je het weer niet een spelbreker laten zijn en willen de kids lekker binnen naar hartelust spelen en ravotten? Je kunt heerlijk indoor spelen in een speelparadijs of op een speelboerderij. Wij geven hier een paar suggesties:

Djambo Kidsplay

Djambo Kidsplay is een indoor speelparadijs in Afrikaanse sferen. Zo heeft Djambo heeft 2 kinderfeestjes arrangementen met een Afrikaans tintje; leeuw en neushoorn. Bij arrangement Neushoorn kun je kiezen uit een taart of cake versieren. Zijn er kids bij met een allergie, geen probleem, want de keuken van Djambo kan hier rekening mee houden.

Ballorig Wijhe en Meppel

Bij zowel Ballorig Wijhe als Ballorig Meppel kun je kiezen uit 3 thematische kinderfeestjes. Elk arrangement biedt toegang tot Ballorig en heeft daarnaast nog vele extra's. Ook is het mogelijk om een arrangement naar eigen wens uit te breiden.

Giga Konijnenhol

Bij het Giga Konijnenhol van de Beerze Bulten vier je je kinderfeestje ondergronds. Je kunt kiezen uit een 8 tal arrangementen zoals; basis, beauty, schatzoeken of een combi van spelen en zwemmen. Het is nl. ook mogelijk om heerlijk ondergronds te spelen en vooraf of later te gaan zwemmen. Elke dag is er een theatershow in het Giga Konijnenhol.

Heggies Speelschuur

Bij Heggies Speelschuur kun je met alle weertypes terecht! De binnenspeeltuin zorgt voor droog en warm speelplezier. En met mooi weer kunnen de kinderen ook lekker in de buitenspeeltuin spelen of voetballen op het sportveld. Bij Heggies kun je kiezen uit 6 soorten kinderfeestjes, van een mini tot maximum arrangement.

De Flierefluiter

Voor ieder wat wils, want de Flierefluiter biedt een binnen- en buitenspeeltuin aan en heeft een grote kinderboerderij. Je kunt dus het hele jaar door je kinderfeestje bij de Flierefluiter vieren. De binnenspeeltuin is in 2014 gebouwd en is dus gloednieuw. Er zijn 4 arrangementen voor kinderfeestjes.

De Drentse Koe

De Drentse Koe is een echt boerenbedrijf en is daarnaast uitgegroeid tot een volwaardig recreatiebedrijf. Hier kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een heus "boerengevoel". Ook is er een speelschuur. Vanaf deze herfst komt er een nieuwe speelschuur bij en kunnen kids het hele jaar door binnen op de boerderij spelen. De Drentse Koe heeft 4 arrangementen voor kinderfeestjes.

 

Log In