We hebben een winnaar!

Het is 31 mei - tijd om een winnaar te loten voor deze geweldige prijs. Allereerst is de regio geloot die de winnaar mag leveren, en dat is geworden... Zaanstreek-Waterland. Regiomanager Anneke heeft daarna de winnaar geloot. Wie is de gelukkige? Het is:

Wendy Beggel

Wendy - stuur jij een mailtje naar zaanland@go-kids.nl om jouw prijs te verzilveren?

Voor de vele andere deelnemers aan deze waanzinnige winactie: je kunt via Go-Kids dit hotel met korting boeken, wist je dat? 

10% KORTING OP VERBLIJF 

Heb jij al tickets voor de Efteling? Boek dan een kamer met 10% korting.

TWEEDAAGS EFTELING ARRANGEMENT
Wil jij een arrangement mét twee dagen entree Efteling? Boek dan het Go-Kids tweedaags Efteling Package. Je krijgt niet alleen 15% korting op de standaard tarieven, het arrangement is ook inclusief ontbijt en een tweedaags Efteling tickets (voor opeenvolgende dagen).

Meer informatie en boeken

Win een overnachting in een familie kamer in het GuestHouse Hotel op loopafstand van de Efteling

Op deze pagina vind je meer informatie over deze super gave winactie van Go-Kids!

De Efteling is weer open en ook de hotels zijn weer terug naar het oude normaal. Het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel is een super gaaf familie hotel op loopafstand van de Efteling en wij mogen met Go-Kids een hotelovernachting in een familie kamer mét ontbijt verloten voor maximaal 5 personen. De Efteling ligt op 500 meter lopen van dit super gave hotel!

Het GuestHouse Hotel Kaatsheuvel

Ben je toe aan een paar dagen weg met het hele gezin? Kom naar GuestHouse Hotel Kaatsheuvel en geniet van een onvergetelijk verblijf. Een hotel waar je jezelf kunt zijn, net zoals thuis!

GuestHouse Hotel Kaatsheuvel is een fantastisch familiehotel op loopafstand van de Efteling; ideaal voor families en vrienden die net even wat anders willen. Het is een heerlijk hotel! Het beschikt over ruime familiekamers van 2 tot 8 personen met bijzondere bedden voor het hele gezin!

In de gezellige living kun je heerlijk genieten van een drankje en hapje terwijl de kinderen zich vermaken in de speelhoek. De gave, groene daktuin beschikt over speeltoestellen voor alle leeftijden en een heerlijk relaxed terras! Het GuestHouse Hotel  ligt op slechts 500 meter afstand van de Efteling, dus je auto kun je laten staan! Daarnaast kun je vanuit dit hotel heerlijk naar de Loonse en Drunense Duinen en wat dacht je van een dagje naar de Beekse Bergen? Dit park ligt hier ook niet ver vandaan. Dit hotel ligt dus op een fantastische locatie voor gezinnen met kids!

Wil jij een overnachting inclusief ontbijt in een familie kamer in het GuestHouse Hotel in Kaatsheuvel winnen?  

Doe dan mee met deze actie en bekijk onze ACTIE PAGINA  en reageer op ons Facebook bericht over het GuestHouse hotel. Let op de actie duurt tot 31 mei 2022