Ben jij op zoek naar leuke uitjes om te doen met je kinderen, kleinkinderen, je neefjes en nichtjes of buurtkinderen? Of ben je op zoek naar een te gek kinderfeestje?

Bij Go-kids Flevo vind je alles op één pagina wat er te doen is in Flevoland.

Flevoland

Flevoland is de prachtige jongste provincie van Nederland en er is zoveel te ontdekken. De provincie heeft een oppervlakte van ruim 2400 km2 waarvan 1400 km2 op het land en 1000 km2 in het water.

Op deze 1400 km2 zijn er heel veel verschillende activiteiten voor gezinnen en kinderen van 0-12 jaar. Deze activiteiten heb ik voor je op deze site gebundeld.

Wist je dat…..  

  • Flevoland de jongste provincie is van Nederland?
  • Dat Flevoland met zijn 6 gemeente ruim 400.000 inwoners heeft?
  • De oudste gemeente van Flevoland Urk is en dat Urk eerst hoorde bij Noord-Holland?
  • Dat Flevoland bestaat uit drie delen, Noordoostpolder, Oostelijk Flevoland en Zuidelijk Flevoland?
  • Flevoland eerst een agrarische bestemming had?
  • Flevoland rijk is aan bos, - en recreatiegebieden?

Ben je op zoek naar leuke uitjes, kinderfeestjes, workshops, Clubs en activiteiten? Bekijk dan de agenda voor actuele activiteiten. Wil je een dagje weg maar heb je nog geen idee wat? kijk dan eens bij uitjes.

Schijnt de zon en wil je een leuke buitenactiviteit doen, dan zie je dat op de site. Er is niets zo veranderlijk als het weer, dus ook voor regenachtige dagen heb ik leuke activiteiten op de site staan.

Wie zit er achter Go-Kids Flevo?

Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Sabina de Vries en ben getrouwd met Gerben, samen hebben we 2 prachtige kinderen Twan (2016) en Lizz (2018). Wij wonen samen in het mooie Biddinghuizen. Zowel mijn man als ik zijn opgegroeid in het dorp. Door de jaren heen heb ik het dorp ook zien groeien. Er zijn voorzieningen bij gekomen, er rijden meer auto’s, de winkelstraat is veranderd maar gelukkig is het “dorpse gevoel” altijd hetzelfde gebleven. Het “ons kent ons” gevoel is niet veranderd.

Sabina van Go-Kids Flevo

Tijd doorbrengen met mijn kinderen vind ik erg belangrijk. Een middag lekker wandelen en ontdekken in een kabouterbos is voor kinderen al heel erg leuk. Herinneringen maken dat is waar kinderen later aan terug denken.

Het is mooi weer, kom we gaan lekker klauteren in het bos en nemen een tas met drinken en wat lekkers mee. Vaak zijn dit impuls acties. 

Vanaf 1 april 2021 neem ik de verantwoordelijkheid voor Go-Kids Flevo op mij. Wat een mooie manier om het fantastische Flevoland te promoten. Naast het werken voor Go-kids ben ik ook werkzaam in de kinderopvang. Ik kan wel zeggen dat ik ervaring heb op het gebied van kinderen, en hun interesses. Hoe mooi is het om deze beide werkzaamheden te kunnen combineren en te versterken!

mis je een uitje?

Mis je een leuk uitje, feestje of andere kindvriendelijke activiteiten en/of adresjes? Laat mij dit dan weten. Ben jij ergens geweest en vind je dat dit toegevoegd moet worden om de site nog completer te maken? Laat mij dit dat weten en mail naar flevo@go-kids.nl of stuur een PB via facebook.

Voor bedrijven

Heb jij een bedrijf of onderneming, bied jij ook gezin,- en/of kindvriendelijke activiteiten aan. Sta je nog niet op de site en wil er ook op staan? Stuur dan een mail naar sabina@go-kids.nl ik neem graag contact met je op voor een vrijblijvend gesprek.

Tot snel!

Sabina de Vries