Kerst komt er weer aan. De mooiste tijd van het jaar! Vaak is het toch weer lastig, wat geef je iemand nu weer cadeau? Voor (groot)ouders kan het een uitdaging zijn, want wat is er nog leuk? Wat vorig jaar helemaal hip en stoer was, kan vandaag de dag alweer achterhaald zijn. Maar ook voor kids, want wat koop je nu weer voor je vader of moeder? Wij helpen je graag inspiratie op te doen voor leuke kerstcadeaus, zodat ook dit jaar weer een overgetelijke Kerst wordt! 

Kerstcadeaus 2018

Wat zijn leuke kerstcadeaus om onder de kerstboom te leggen? We hebben diverse categorieën overzichtelijk in kaart gebracht, zodat het extra makkelijk zoeken én vinden is. Of je nu een kerstcadeau voor je vader of moeder zoekt. Of juist een kerstcadeau voor je kind of kleinkind, een boekenwurm of spelletjesfanaat!

Boeken

Boeken zijn natuurlijk leuk om te geven, van jong tot oud. Zo hebben we de leukste boeken tot 20 euro op een rij gezet. Hier zit bijvoorbeeld ook het vervolg op De Gorgels bij van Jochem Myjer, De Gorgels en het geheim van de Gletsjer.

Er zijn nog veel meer leuke boeken te vinden voor minder dan 20 euro, bijna 1000 verschillende boeken om precies te zijn. Daar moet haast wel iets leuks tussen zitten voor degene voor wie jij een kerstcadeau wilt kopen. 

Bekijk hier de leukste boeken tot 20 euro

Wellicht zit hier ook een leuk kerstcadeau bij voor je vader en moeder! Juist op zoek naar kinderboeken? Hier staan alle kinderboeken (met gratis verzending!).

(Bord)spellen

Electro, Monopoly, Dobble Classic of toch de uitdagende Rubik’s Kubus? In deze categorie zijn scherp geprijsde cadeaus te vinden voor jong en oud. Zowel oude klassiekers als leuke nieuwe spellen.

Bekijk alle bordspellen met een scherpe prijs.

Consoles

Een Sony Playstation 4 (inclusief Spiderman natuurlijk), Xbox One S en/of een Nintendo Switch (met Pokémon Let’s Go, Pikachu! Bundel) mogen natuurlijk niet ontbreken op het verlanglijstje. Nu maar hopen dat de Kerstman hier gehoor aan geeft!

Bekijk hier alle verkrijgbare consoles

Kerstcadeau moeder

Een kerstcadeau voor moeder kopen kan heel lastig zijn, maar dat hoeft niet. Parfum doet het altijd goed en uitgerekend tot Kerst koop je de lekkerste luchtjes met flinke kortingen. Zo heb je een perfecte verrassing en er blijft zelfs nog wat geld over in je spaarpot.

Lekkere geurtjes voor dames met kortingen tot wel 73%

Kerstcadeau vader

Een kerstcadeau voor vader, wat moet het dit jaar toch weer worden. Gelukkig zijn ook de lekkerste nieuwe geurtjes voor heren met flinke kortingen verkrijgbaar. Zo kun je ook voor je vader een leuk kerstcadeau kopen, zonder dat het veel hoeft te kosten. En je vader ruikt ook nog eens lekker in 2019, wat wil je nog meer! 

Denk je dat je je vader toch blijer maakt met een leuke gadget, omdat hij een echte gadget freak is? Gelukkig is er ruime keuze uit diverse gadgets.