De Avond4daagse 2020 wordt Avond4daages home edition

Veel kinderen kijken er aan het einde van het schooljaar naar uit; de Avond4daage. Ook voor veel ouders is het een gezellig evenement omdat je dan veel ouders van de klas spreekt. Zwolle heeft de grootste editie van Nederland met ruim 8000 wandelaars. Helaas is er dit jaar geen traditionele Avond4daagse mogelijk, maar de organisatie heeft een alternatief bedacht, de Avond4daagse Home Edition 2020! Je vertrekt vanaf je eigen huis en loopt je eigen routes via de app van eRoutes. Als je dan 4 dagen gelopen hebt,  ontvang je een echte Avond4daagse medaille.

Wat moet je doen voor een medaille? 

Iedereen in Nederland kan meedoen met deze speciale editie en je loopt op eigen gelegenheid 4 keer een route die je zelf kunt uitzoeken via de app. Je loopt dus niet in een grote groep, maar alleen met je gezin of vriendtje of vriendinnetje.  Je kunt de Avond4daagse Home Edition lopen in de periode van 1 juni t/m 31 augustus 2020 en tussen de 1e dag en de 4e dag mag maximaal maar 2 weken tijd zittten. Je kunt zelf kiezen of je overdag of in de avond gaat lopen. 

Inschrijven voor de Avond4daagse home edition

Om mee te doen moet je je wel van tevoren inschrijven via de site van de Avond4daagse.  De kinderen worden door de ouders aangemeld. Deelname kost € 5,-  per persoon. Je ontvangt dan 4 verschillende routes via de eRoutes app. Er kan gekozen worden uit 3 verschillende afstanden;  2,5,  5 of 10 km. En als je de 4 routes gelopen hebt, wordt je beloond met een medialle. 

We wensen je veel wandelplezier!