Voorpremière van Ralph Breaks the Internet

Voorpremière van Ralph Breaks the Internet

Ralph en Vanellope von Schweetz zijn twee beste vrienden. In deze grappige film duiken ze samen in de spannende en onbekende wereld van het internet. Tijdens deze reis gaan ze het internet op en komen ze in rare, grappige situaties terecht. Wreck-It Ralph en zijn partner Vanellope verlaten Litwak's Arcade om het internet te verkennen. 

Sugar Rush

Tijdens hun reis op het internet zijn ze eigenlijk maar naar één ding op zoek: Sugar Rush, een vervangend onderdeel voor Vanellope's videogame. Alleen met Sugar Rush kan de videogame gered worden. Gaan Ralph en Vanellope de zoektocht volbrengen? Gelukkig worden ze tijdens hun zoektocht op het internet geholpen door verschillende bewoners van het internet: de Netizens. Zo worden ze bijvoorbeeld geholpen door internet ondernemer Yesss die achter het succesvolle "BuzzzTube" zit.

Tickets bestellen

Nog voordat deze film in de bioscopen draait is hij al te zien bij De Meerpaal in Dronten. Wil jij hierbij zijn? Koop dan snel je kaarten voor een actieprijs van €6,-: meerpaal.nl/film/ralph-breaks-the-internet-nl/