Juf Roos in Theater De Meerpaal

Juf Roos in Theater De Meerpaal

Juf Roos is dé sensatie op YouTube van dit jaar. Samen met Gijs zal Juf Roos ook in het theater de leukste avonturen beleven en natuurlijk ook de leuke oer-Hollandse liedjes zingen. Door heel het land heen zijn kinderen gek op Juf Roos en Gijs. En nu het goede nieuws, je kunt ze binnenkort in het echt bewonderen in De Meerpaal in Dronten. Ga jij dit spektakel aanschouwen en bekijken wat voor waanzinnig avontuur ze gaan beleven in het theater?

Juf Roos op vakantie

Juf Roos heeft een droom en dat is om lekker op vakantie te gaan. Gijs komt onderweg steeds een weggelopen hond tegen, zielig! Uiteindelijk belanden ze op de boerderij van Tante Tulp, maar waar is Tante Tulp zelf eigenlijk? Kinderen en hun ouders zullen tijdens deze sensationele theatershow continu betrokken worden bij de voorstelling, van begin tot eind! Brengen jullie samen met Juf Roos en Gijs ook dit avontuur tot een goed einde?

Zing mee tijdens de cursus Kleutermuziek

Speciaal voor de allerkleinsten kan er in de weken voorafgaand aan de voorstelling een cursus Kleutermuziek worden gevolgd. Hier zal aandacht besteed worden aan de liedjes die je in deze voorstelling voorbij hoort komen. Zo kunnen zelfs de allerkleinsten meezingen tijdens de voorstelling!