Actief en sportief

Moeten de kids hun energie kwijt? Wil je even lekker naar buiten of sport je liever overdekt? Alles kan deze vakantie! Van schaatslessen tot een kabouterpad!
Wil je zelf even de handen vrij. Dat kan bij het Mega Kinderfestijn. Voor de ouders is er een minimarkt of geniet van een tijdschrift onder het genot van een kopje koffie.

Vakantiecursus en Tubantia Kidsmiddag bij IJsbaan Twente

Vakantiecursus:

Tijdens de vakantiecursus leer je in 3 dagen beter schaatsen. Je krijgt schaatsles in groepen met kinderen van jouw leeftijd en schaatsniveau. De les duurt van 9.30 tot 10.30 uur en wordt verzorgd door professionele trainers. Als afsluiting krijg je een echt diploma en een klein cadeautje. Ook je vader of moeder kan deelnemen aan de vakantiecursus, voor volwassenen vinden de lessen op hetzelfde moment plaats. Meer informatie over de vakantiecursus en inschrijven vind je op de website van IJsbaan Twente

Tubantia Kidsmiddag:

Op woensdag 25 februari. Tijdens de Tubantia Kidsmiddag worden er allerlei activiteiten georganiseerd op en naast het ijs. Je krijgt een scorekaart en kunt op je eigen tempo aan alle activiteiten deelnemen, dit kan tussen 14.00-16.00 uur. De activiteiten worden begeleid door studenten van het ROC van Twente en trainers van de schaatsschool van IJsbaan Twente.

Megakinderfestijn

Van 23 tot en met 27 februari 2015 wordt Expo Twente in Enschede volledig veranderd in een mega groot kinderparadijs! +/- 7000m2 speelplezier met diverse springkussens, gave stormbanen, stoere glijbanen, een peuterzone voor de kleintjes, animatie en heel veel meer, het wordt één groot feest voor kinderen van 2 tot 12 jaar! Ook de volwassenen hebben genoeg te doen tijdens het Mega Kinderfestijn! Gezellig rondkijken op onze minimarkt, of rustig een tijdschrift lezen onder het genot van een kop koffie, terwijl de kinderen zich opperbest vermaken in de hal! Geopend van 10:00 uur tot 19:00 uur.

Het bos in:

Bij Buitencentrum de Sallandse Heuvelrug valt genoeg te beleven. Een speelbospad met klimtoestellen, een eekhoorntjespad, ga op pad met een knapzak en nog veel meer!

 

 

Log In