Camping De Kienehoef  

Zwembadweg 35-37, 5491 TE Sint-Oedenrode

  Camping De Kienehoef

  Genieten met het gezin op een fijne camping in Brabant?

  Op camping De Kienehoef in Sint-Oederode kan je heerlijk verblijven met je familie. Je hebt de keuze uit verschillende typen kampeerplaatsen die aansluiten aan je persoonlijke wensen, zoals comfortplaatsen of autovrije plaatsen. 

  De kampeerplaatsen zijn gelegen op veldjes, laantjes of grotere kampeervelden met speeltoestellen voor kinderen. Honden zijn toegestaan op een klein gedeelte van de camping. 

  Verder kan je genieten van de faciliteiten op het vakantiepark: zwemmen in het openlucht zwembad met kinderbad of in het recreatiemeer met zandstrand. Verder is er een recreatieruimte, airtrampoline, (beach)volleybal, tennis enzovoorts. 

  Tijdens vakantieperioden zijn kinderen de belangrijkste gasten bij camping De Kienehoef. Kinderen kunnen zich hier heerlijk vermaken met knutselen, speurtochten, meeleeftheater en sportieve evenementen. Zij vervelen zich geen moment! 

  MaGniX, het vrolijke bosbeest van de camping, is regelmatig van de partij om te dollen met de jonge vakantiegasten. 

  De camping is gelegen aan een prachtig en groot recreatiepark met speeltuinen, kinderboerderij en roeivijvers. De Kienehoef is een prima startlocatie voor mooie wandel- en fietsroutes in natuurgebied De Meijerij en Het Groene Woud of voor een dagje uit met het hele gezin.

  Adres

  • Adres: Zwembadweg 35-37
  • Stad:  Sint-Oedenrode
  • Land:  NL
  • Postcode:  5491 TE