Logeren bij de boswachter in Heeze/Leende  

Strijperpad 1 1, 5595 XR Leende

  Kamperen in de natuur! Hoe gaaf klinkt dat? Niet op een camping, maar zoek het avontuur op in het bos. Ofewel: Logeren bij de boswachter in Heeze/Leende.

  Staatsbosbeheer beschikt over 22 natuurkampeerterreinen en 5 groepsterreinen. Rust, vrijheid en ruimte vind je op deze terreinen. Er zijn verschillende mogelijkheden om te kamperen in de natuur. Op vakantie in eigen land. 

  Natuurkamperen

  Kampeerterreinen met sanitair, maar wel midden in de natuur. Vaak in combinatie met een waterplas of speelplek voor kinderen. Elk Natuurkampeerterrein biedt iets unieks. Kamperen in het bos, bij een waterplas of in de duinen.
  Hoe wil jij wakker worden? Van de fluitende vogels, het stromende water of van het
  knetteren van het kampvuur?! In een tiptent of boomhut? Bij Staatsbosbeheer is er heel veel mogelijk voor een avontuur in de natuur.

  Groepskamperen

  Zoals kamperen met schoolklassen, scoutinggroepen, verenigingen,
  families of een groep vrienden? Dit kan op één van de 5 groepsnatuurkampeerterreinen van Staatsbosbeheer. Op deze groepsnatuurkampeerterreinen kun je perfect groepskamperen
  om zo met elkaar te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. Er is genoeg te ontdekken, samen luisteren naar spannende verhalen bij het kampvuur, overdag opzoek naar dieren in het bos of een nacht lang sterren kijken. Kom groepskamperen bij de Boswachter van Staatsbosbeheer.

  Logeren bij de boswachter in regio Eindhoven

  Een vakantiehuis huren of kamperen: in Heeze-Leende kan het. Geniet van de diversiteit van heide en bos vanuit je eigen tent of vakantiehuisje. Een bezoek aan de Strabrechtse Heide of een wandeling door het Leenderbos mag aan je vakantie niet ontbreken!

  Meer informatie over deze kampeerterreinen vind je op logerenbijdeboswachter.nl. De vakantiewoningen op droomplekken in de Nederlandse natuur boek je via buitenlevenvakanties.nl.

  Adres

  • Adres: Strijperpad 1 1
  • Stad:  Leende
  • Land:  NL
  • Postcode:  5595 XR