Openingsevent Bevrijdende Vleugels en Spelebos speelgoedmuseum in Best

Openingsevent Bevrijdende Vleugels en Spelebos speelgoedmuseum in Best

Op zondag 15 april openen Bevrijdende Vleugels en Spelebos in Best weer hun deuren voor een nieuw seizoen! Ze hebben die dag hele leuke kinderactiviteiten en er komt een bekende prinses voor deze speciale opening! 

Je kan de twee musea bezoeken en meedoen aan de activiteiten: schminken, speciale ballonnen, en speurtocht met cadeautje, rondrit maken in legerjeep, opdrachten met stempelkaart en onderscheiding. Heel veel leuke activiteiten voor jong en oud! Neem je ouders en opa & oma mee en beleef een gezellige dag! 

Opening Bevrijdende Vleugels

Bij de opening van het oorlogsmuseum Bevrijdende Vleugels zijn er diverse activiteiten die ook super leuk zijn voor de kinderen! Zo kan je een rondrit maken in een echte legerjeep en andere WO-2 voertuigen, tank demo's en er liggen echte soldaten in het bos! Ook kan je leuke opdrachten doen en voor elke opdracht een stempel verdienen op je stempelkaart. Als je alle stempels hebt verzameld, krijg je een echt onderscheiding (medaille)! En die kan je de volgende dag op school laten zien. Genoeg te beleven dus!

Opening Spelebos Speelgoedmuseum

De opening van het Spelebos zal door een bekende prinses worden gedaan. Extra spannend! Ben je ook zo benieuwd welke prinses naar het Spelebos komt? Op de openingsdag zijn er diverse kinderactiviteiten (tussen 12.00 en 16.00 uur): Jij kan je laten schminken zoals jij die dag eruit wil zien en je kan speciale ballonnen laten vouwen. Samen met je ouders of verzorgen kan je een leuke speurttocht doen en daarna krijgt iedereen een leuk cadeautje! Een dag voor gezelligheid voor jong en oud.

Let op: Open van 10:00 uur tot 17:00 uur . Activiteiten tussen 12:00 uur en 16:00 uur!

Bezoek dit dubbele event voor een Go-Kids prijs!

Wil jij via Go-Kids met korting naar dit speciale openingsevent? Koop dan een Go-Kids tickets voor maar 5 euro. Kinderen van 0-3 jaar zijn gratis!

Als je je ticket online koopt dan is deze op 15 april tevens geldig voor een gratis rondrit in een van de WO2 voertuigen!

Om de dag of middag lekker af te sluiten met een hapje en drankje kan je heerlijk binnen of op het terras van restaurant 't Boshuys nagenieten. Ook is er een speeltuin voor de kids!

Locatie

Beide musea zijn te vinden op adres Sonseweg 39 in Best.TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven

Log In