Kleurwedstrijd Go-Kids en IJsbeelden Festival

 

De eerste IJskoning(in) van Zwolle is bekend

Go-Kids heeft in samenwerking met het IJsbeelden Festival tijdens de kerstvakantie een ludieke kleurwedstrijd georganiseerd. Op 7 januari is de winnaar bekend gemaakt. De 10 jarige Jikkelien Heijne uit Zwolle heeft een prachtig kunstwerk in de vorm van een heus ijspaleis geknutseld en gekleurd. Daarmee is zij de terechte winnaar geworden en ze werd op zaterdag 11 januari tot ijskoningin op het IJsbeelden Festival gekroond.

De jonge ijskoning(in) werd daarbij in een koninklijk jasje (aangeboden door Meinesz & Bennesz l Carnavalswinkel-online.nl ) gestoken en vorstelijk onthaald op het IJsbeelden Festival met een fotomoment op de koninklijke ijstroon. Tevens heeft Jikkelien een waardebon van Twinkel Kidz voor winteraccessoires, vrijkaartjes van Djambo Kidsplay, een skiles bij Indoor Ski Centrum Zwolle en een lunch op 't Pannenkoekenschip gewonnen. Na de officiële kroning gingen alle winnaars met een sprookjestocht door meesterverteller Stan Fritschy door de binnenstad. Naast deze hoofdprijs waren er nog meer coole prijzen te winnen. De overige winnaars: Lisa Verkley (waardebon van Heppie), Lize Docter (theaterkaartjes van Odeon De Spiegel Theaters, Hannah Meas (kaartjes van Museum de Fundatie/ Kasteel het Nijenhuis, Sander Verbruggen(dinerbon van Bluefinger Restaurant, Aimeé van Heerde (vrijkaartjes Giga Konijnenhol van Beerze Bulten, Wim Rouwenhorst (vrijkaartjes Giga Konijnenhol van Beerze Bulten) en Chiem Buis (4 kinderarrangementen van De Flierefluiter)

Deelnemers van deze kleurwedstrijd: Het IJsbeelden Festival, De Bibliotheken in Zwolle, Heppie, Twinkel Kidz, Djambo Kidsplay, Indoor Ski Centrum Zwolle, Beerze Bulten, Bluefinger restaurant, De Flierefluiter Raalte, Telstar Zwolle, Yosemite, Odeon De Spiegel theaters, 't Pannenkoekenschip, Meinesz & Bennesz en meesterverteller Stan Fritschy, Deze ondernemers hebben ook bij gedragen aan het prijzenpakket.


Klik op het fotoalbum voor een sfeerimpressie.

Kijk voor nieuws in de media op onze homepage onder rubriek Nieuws.

Log In