Kinderfeestje bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Postelseweg 88, 5521 RD Eersel

Kinderfeestjes bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Ben je bijna jarig en wil je een spetterend kinderfeestje met je vriendjes of vriendinnetjes? Vier dan je verjaardag op Recreatiepark TerSpegelt in Eersel!

Op je verjaardag sta jij in het middelpunt en mag jij kiezen wat je wilt doen, tijdens de kinderfeesten op TerSpegelt kan namelijk echt álles!

SterrenStrand feest (6-12 jaar)

Tijdens dit feestje ga je lekker zwemmen en spelen. In het SterrenStrand kun je naast kliederen met water en zand, heerlijk klimmen en klauteren in Freule's Kasteel of op Timo's voetjes van de vloerpad. Daarna kan je heerlijk relaxen in hetoverdekte binnenzwembad, of roetsjen van de hoge glijbaan. Na al dat zwemmen en spelen staat er een heerlijk frietbuffet voor jullie klaar. Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

Klimfeest (8-12 jaar)

Geen last van hoogtevrees? Dan is dit het perfecte kinderfeest voor jou! Ga met je vrienden op zoek naar de klimwand van 8 meter hoog! Allereerst word je gezekerd en krijg je een kliminstructie. Vervolgens is het aan jou en je vrienden om te gaan klimmen op onze indoorklimwand. Na het klimmen mag je nog lekker gaan zwemmen in SterrenStrand! Daarna staat er een frietbuffet voor je klaar. Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

BMX-feest(8-12 jaar)

Wil jij grenzen verleggen, ontdek dan de supergave vernieuwde fietscrossbaan met een (BMX) crossfiets. Coole springbulten en bochten dagen je uit! En met een echte start en finish is het nog leuker om wedstrijdjes te houden om te zien wie het snelste is. Na het fietscrossen is er ook nog tijd om te zwemmen en te spelen in het Sterrenstrand.
Daar staat dan een heerlijk frietbuffet voor je klaar! Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

Tokkelbaanfeest(8-12 jaar en min 1.30m)

Je kan met de dubbele tokkelbaan heerlijk zwieren boven het water. Super gaaf aangezien de tokkelbaan maar liefst 120 meter lang is en je kunt ook nog eens met 2 personen naast elkaar! Uitgezwierd? Dan kan je nog lekker gaan zwemmen, kliederen, klauteren in het SterrenStrand. Daar staat ook een frietbuffet voor je klaar. Een heerlijke afsluiting van je feest! Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

Kabouterfeest (5-8 jaar)

Voor de kleine jarigen kan je een kabouterfeest reserveren met het spannende kabouterpad. De kinderen krijgen een kaboutermuts, ze worden geschminkt (rode kabouterwangetjes) en krijgen voor onderweg een pakje drinken en iets lekkers mee. Na de wandeling (1 uurtje) krijgen ze ook eenleuk aandenken. Tijdens de wandeling worden er opdrachten gemaakt die wisselen per seizoen, dus in alle jaargetijden kan je bij het Kabouterpad terecht. Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

PumpTrackfeest (8-12 jaar)

Heuvels, bulten en bochten volgen elkaar op en vormen een afwisselende parcours. Je hoeft bijna niet te trappen want je maakt snelheid door een pompende beweging met je armen en benen. Door de fiets op de achterkant van elke bult in het parcours aan de grond te drukken, maakt de fiets vanzelf vaart. Je kan gezellig een wedstrijden doen! Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

Bij alle kinderfeestjes (m.u.v. het PumpTrackfeest en het Kabouterfeest) is toegang tot SterrenStrand en het overdekte zwembad inbegrepen. Vergeet dus niet om je zwemkleding mee te nemen!