Film en kinderactiviteiten bij Natlab Eindhoven

Kastanjelaan 500, 5616 LZ Eindhoven

Natlab Eindhoven

Film en kinderactiviteiten bij Natlab Eindhoven

Meer Mee Maken, voor jong en oud, daar gaat het om in Natlab door Plaza Futura. Ook voor de allerkleinste filmfanaten tonen we het hele jaar door de leukste kinderfilms. Tijdens de herfstvakantie in oktober is er zelfs een kinderfilmfestival: Cinekid festival.

Natlab is ook een digitale speeltuin. Met je vrienden op groot scherm gamen? Dat kan. En tijdens het Medialab festival in november kun je naar hartenlust in deze speeltuin spelen met de nieuwste games, virtual reality installaties en ronddwalen in 3D werelden.

Dus vind je filmkijken leuk? En wil je nieuwe dingen ontdekken? Sleep je ouders, grote zus, broer, je klasgenoten of je juf mee naar Natlab door Plaza Futura!

Ook kan je bij Natlab naar de film met je baby! Check de website van Natlab voor meer informatie en data.

De Filmfabriek 

De Filmfabriek is de meest interactieve en creatieve ochtend voor kinderen én ouders! Natlab en De Ontdekfabriek organiseren elke 3e zondag van de maand een leuke film en workshop voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar. Film kijken en film maken staat hierin centraal.

In de ochtend wordt er een film vertoond in Natlab waarna aansluitend een workshop plaats vindt in De Ontdekfabriek. De kinderen gaan dan met hun creativiteit aan de slag om een eigen film in elkaar te zetten. Zowel  bij de film als de workshop is er begeleiding aanwezig. Maar mama’s papa’s, ooms, tantes, opa’s, oma’s, wie dan ook: natuurlijk zijn jullie óók van harte welkom om mee te denken en mee te helpen!

Cinekid Festival bij Natlab Eindhoven