Erop uit in de kerstvakantie

Wordt het een winterse kerstvakantie met sneeuw of krijgen we druiliger en grauw weer? Vooral voor dat laatste weertype hebben we een paar uitjes op een rijtje gezet, waarbij het weer de pret niet kan bederven!

De Flierefluiter in Raalte

Speelboerderij de Flierefluiter is voor velen al een begrip, maar wist je dat ze deze winter ook geopend zijn met hun nieuwe indoorspeelparadijs? Kinderen kunnen hun wildste ideeën werkelijkheid laten worden op de blokkenzolder. Lekker glijden op de familieglijbaan of zelfs op de vrije val glijbaan. Hoe snel kun jij door het obstakelparcours komen? Zorg dat je niet in het water valt bij de krokodillen en steek over met een touwbrug. Zorg dat je in evenwicht blijft met je vriendjes en vriendinnetjes op de vierpersoons wipwap en kijk wie het hoogste kan springen op de trampolines. Om het voor ouders ook leuk te maken heeft De Flierefluiter tijdens de kerstvakantie een Go-Kids deal; een koffie/thee gratis.

Djambo Kidsplay

Goed of slecht weer, bij Djambo Kidsplay, de nieuwe indoor speeltuin in Zwolle, kun je altijd terecht. Klim op de coole klim- en klautertoestellen. Ontmoet Timba, de mascotte: een stoer maar super lief jongetje uit de jungle van Afrika. Djambo Kidsplay is in de kerstvakantie de hele week geopend van 9.30 tot 18.30 uur.

Dagje Beerze Bulten

Bij weer of geen weer kun je bij de Beerze Bulten terecht bij het overdekte Giga Konijnenhol, overdekt zwembad en het Giga Konijnenveld (buitenspeeltuin) in een fantastische omgeving. Ken je de Giga combi actie al? Dat is voor € 7,50 p.p. een hele dag zwemmen en spelen. En je kunt ook nog naar de theatershow.

Klimmen bij Yosemite Klim- en Outdoorcentrum

De oudere kinderen (8+) kunnen zich helemaal laten gaan op een klimwand bij Yosemite. Ben je zelf ook stoer aangelegd dan kun je samen gaan klimmen in de kerstvakantie. Yosemite heeft voor de vakantie een leuke deal, nl. een Gezinsklimkaart voor € 30,- per gezin (4 pers)

Wil je vaker dan 1 keer klimmen, dan is Sportproeven misschien iets? Je kunt dan 4 keer klimmen voor € 30,- De lessen starten in de 1e week na de vakantie.Log In