Ben je binnenkort jarig of heb je een feestje? Misschien is er bijna een jarig kind of ouder in huis, wordt er een baby geboren of is er een huwelijksfeestje in de familie of bij vrienden? Dan hebben wij een mooi cadeau idee: maak een persoonlijk spandoek voor de jarige, baby of bruiloft.

Feestje op 1,5 meter afstand tijdens corona

Tijdens deze corona periode moeten we helaas nog steeds verjaardagen en feestjes op 1,5 meter afstand vieren met een beperkt aantal mensen. Maar het is wel heel fijn dat we in ieder geval weer elkaar kunnen bezoeken. Hopelijk worden de regels van het RIVM nog meer versoepeld zodat we gewoon weer bij elkaar op visite kunnen. 

Cadeau idee: een zelf ontworpen spandoek 

Wil je voor jouw feestje de jarige extra in de spotlight zetten, bestel dan een persoonlijk spandoek voor de jarige job. Een spandoek in de tuin of aan het balkon zodat je goed kan zien wie er jarig is. Zo kan je de jarige op een speciale manier feliciteren. Je kan het helemaal naar eigen wens maken met tekst en foto's. Dit kan met Verjaardagsdoekje!

Zolang er nog geen groot feest gevierd kan worden, is dit cadeau éxtra leuk: een spandoek voor de jarige. Dit cadeau is super cool, want wie een spandoek in de tuin voor jouw jarige kind is toch super gaaf. Je kan hem maken met je eigen foto en tekst. Maak je eigen 'Verjaardagsdoekje'!

Verjaardagsdoekje spandoek zelf ontwerpen

Ook is dit een leuke verrassing voor een ander feestje. Check de speciale aanbieding!

Baby op komst? Een spandoek in de tuin!

Is er een baby op komst? Bestel een spandoek voor in de tuin Hoe leuk is het om een groot spandoek in je tuin te zetten of aan je gevel te hangen als er een baby geboren is? Met foto van het kleine wondertje erop, naam, geboortedatum... de hele buurt weet het meteen! 

Net getrouwd of aantal jaren getrouwd feestje?

Wat natuurlijk ook een mooie gelegenheid is voor een leuk spandoek is een huwelijk. Super leuk als het bruidspaar thuiskomt en er hangt een verrassing, een spandoek voor ze in de tuin. 

Ontwerp zelf makkelijk je spandoek

Het spandoek kun je heel makkelijk zelf ontwerpen met je eigen foto's, teksten en plaatsjes uit het systeem van Verjaardagsdoekje. Zo krijg je heel eenvoudig je eigen ontworpen spandoek.

Speciale Go-Kids aanbieding van Verjaardagsdoekje.nl!

Via Go-Kids kun je gebruik maken van een speciale aanbieding die wij mogen aanbieden van Verjaardagsdoekje.nl. Het spandoek van 3 x 1 meter is het meest gekozen formaat. Dat spandoek kost normaal gesproken 59,- euro en daarvoor heb je dan een groot doek dat binnen 3 werkdagen gratis wordt verzonden. 

Go-Kids deal: Via Go-Kids kun je zo'n gaaf spandoek van 3x1 meter bestellen voor maar 49- euro, en dan krijg je er ook nog gratis 25 ballonnen bij. Hoe leuk is dat?

Bestel je spandoek hier!

Om gebruik te maken van deze Go-Kids aanbieding koop je een voucher op de actiepagina van Verjaardagsdoekje.nl en Go-Kids. Je krijgt dan de voucher in je e-mail en daarin staat een code. Met die code kun je het spandoek in de online shop van Verjaardagsdoekje.nl bestellen en het doek direct gaan ontwerpen. 

We wensen je héél veel plezier met het ontwerpen van je persoonlijke spandoek!