Spelend leren – wel of niet thuis oefenen met Squla?

Er is tegenwoordig veel spelaanbod voor kinderen. Kinderen komen in dit digitale tijdperk steeds meer in aanraking met laptops, tablets en smartphones en naast het spelen van leuke spelletjes en het bekijken van filmpjes op Youtube kan je deze middelen ook inzetten om ze spelenderwijs ook wat nuttigs te leren. Want soms is het fijn dat je weet dat je kind ook nog iets opsteekt wanneer het online aan het spelen is 😊. En die mogelijkheid is er gelukkig ook. Neem bijvoorbeeld Squla

Squla is een online programma om kinderen op een leuke manier te laten oefenen met schoolvakken. Squla is bedoeld voor schoolgaande kinderen vanaf 4 jaar. Met Squla kan je door middel van spelletjes en quizen alle schoolvakken voor groep 1 t/m 8 en zelfs de brugklas leren. Squla is ontwikkeld door leerkrachten en ontwikkelaars van games en al tegen de 100.000 kinderen oefenen thuis met deze online spellen en quizzen.

De vraag rijst of het nodig is om de kinderen buiten school ook nog te laten 'leren'. Het tempo op school is al best hoog, en kinderen moeten ook ruimte hebben om te spelen. Maar aan de andere kant is het juist wel fijn dat, als je weet dat je kind met bepaalde dingen wel iets extra oefening kan gebruiken, je dit op een verantwoorde en speelse manier kan inzetten. Spelen en leren combineren is dan een ideale oplossing.

Bovendien worden je kids door het veelvuldig spelen met Squla beloond met muntjes voor inzet die je kunt inwisselen tegen leuke prijzen en cadeaubonnen.

Squla heeft speciaal voor het 5 jarig bestaan van Go-Kids een heel leuk aanbod gedaan: Meld je aan voor Squla met de Go-Kids kortingscode: GOKIDS10. Je krijgt dan 10% korting op een jaarlidmaatschap!