Binnenpret in Twente

GlowGolf Enschede

Het is niet zomaar een potje midgetgolf,het is Glowgolf. Een Glow in the Dark golfbaan met 18 holes in het thema van een avontuurlijke reis. Je begint in een fluoriserend decor van de onderwater wereld en gaat dan door naar de jungle. De holes zijn uitdagend maar ook een attractie om te zien qua kleuren en uitwerking. Glowgolf is een prima uitje om met verschillende leeftijden te beleven. Wil je het echt moeilijk maken, zet dan de 3D bril op! Tussendoor of als afsluiting kun je gezellig wat drinken in de horecaruimte met een klein hapje. Meer informatie over Glowgolf.

Bowling Enschede

Bowling Enschede is een uitje voor het hele gezin! 16 zeer moderne bowlingbanen met gave verlichting geven een speciale sfeer. Voor kids is dit op en top vermaak en het spelletje is niet moeilijk. Met behulp van de computer is het tellen van de scores geen probleem meer. Er zijn kinderschoenen aanwezig vanaf maat 28, kinderballen en de zijkanten kunnen omhoog waardoor de bal niet in de goot belandt. Gegarandeerd scoren! Diverse animaties, swingende muziek en de discoverlichting maken het feestje helemaal compleet.

ACTIE! Tijdens de voorjaarsvakantie op zondagavond 19 februari en zondag 26 februari onbeperkt bowlen voor 25 euro per baan. Op maandag 20 februari krijg je het 2e uur bowlen gratis! Lees hier meer over Bowling Enschede.

 

 

 

Log In