Workshop | Makersclub van Bibliotheek Eindhoven voor jonge uitvinders van 7+

  • van:  1 juni 2019 11:00
  • tot:  1 juni 2019 13:00
Workshop | Makersclub van Bibliotheek Eindhoven voor jonge uitvinders van 7+

Makersclub voor kinderen bij Bibliotheek Eindhoven 

Kom MAKEN, in de MakersClub. Wil jij leren bouwen, 3d printen, solderen en werken met elektronica? Je eigen lamp, een ketting reacties of een toffe robot maken? Kom dan naar onze werkplaats! Er zijn oneindig veel dingen die we kunnen maken. We bouwen samen geweldige dingen.

In onze makersplaats hebben we allerlei materialen en gereedschappen waar je mee aan de slag kunt. Denk aan lijmpistolen, motoren, boren, tandwielen, microcontrollers, hamers of 3D-printers. Allemaal spullen die jou kunnen helpen je ideeën werkelijkheid te maken!
Ook al heb je nog nooit met gereedschap gewerkt, hier kun je van alles leren, zolang je maar zin en fantasie meebrengt.

Wij nemen elke week een voorbeeld mee dat je kunt maken en je kunt ook aan de slag gaan met je eigen creatieve of technische projecten. Samen maken wij er iets moois van, geholpen door fanatieke begeleiders van de Bibliotheek Eindhoven.

Voor jonge uitvinders van 7-13 Jaar.
In de makersclub spreken we Nederlands en Engels.

Ticket kost 2,50 euro. Meld je snel aan!

Het programma is opgezet met als doel het ontwikkelen van 21e-eeuwse vaardigheden. Zelfgestuurd leren is hier de basis van, samen met creatief- en probleemoplossend denken.

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven