Workshop | Groenkids - Thema Kikker & Co

Workshop | Groenkids - Thema Kikker & Co

GroenKids Bibliotheek Eindhoven - Thema: Kikker & co

Gaan jullie mee kijken in het land van de kikkerprinsen, libellen en ander gespuis? Samen met Kikkerjuf Petra onderzoeken jullie van alles dat er in de paddenpoel bij de Zeggenweg leeft! Jullie gaan scheppen, kijken, opzoeken, tekenen en meer. Misschien vinden jullie wel een kikker, een larf of een heel bijzonder plantje! Niemand weet het echt zeker. Kom mee op avontuur!

GroenKids
Tijdens de GroenKids-workshops kun je samen met je (klein)kind van alles beleven in de natuur. We gaan vooral veel doen, voelen en ontdekken! Elke workshop is anders en heeft een speciale, groene locatie in of rondom Eindhoven. Geschikt voor kinderen tussen de 6 – 9 jaar. Locatie: PaddenPoel Eindhoven.

LET OP: Als (groot-)ouder/verzorger wordt je verwacht je (klein)kind tijdens de workshop te begeleiden. Reserveer zowel voor jezelf als voor je kind een ticket van 3,50 euro! Reserveer hier je tickets!

Tijdens de activiteiten van de Bibliotheek Eindhoven worden er mogelijk foto’s gemaakt, voor eventueel gebruik op social media of in gedrukte of online uitingen. Bij lezingen brengt de fotograaf met name de spreker in beeld en de ruimte als geheel. Heb je hier bezwaar tegen? Geef dit dan aan bij de fotograaf.

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.