Theater voor kids: Het vijfde couplet! door VET Kindercabaret (6+)

Theater voor kids: Het vijfde couplet! door VET Kindercabaret (6+)

Het vijfde couplet! door VET Kindercabaret (6+) bij Theater De Schalm

Ben je op zoek naar een leuk uitje met kinderen in de meivakantie? Boek tickets voor dit leuke kindercabaret van VET bij Theater De Schalm op woensdag 1 mei.

VET grappige sketches en liedjes over zeer herkenbare situaties waar je samen met je ouders hard om kunt lachen. Hilarisch, brutaal, energiek en soms absurd. 70 minuten vol typetjes, grappen en visuele effecten vliegen voorbij.

Het Vijfde Couplet gaat over lastige ouders aan tafel, spelletjes met zelf bedachte regels, giechelende verliefdheid, bizarre traktaties en een lesje zwemmen zonder handen... Zijn Sjamke, Jantijn en Nellerike echte kampeerhelden? Hoe goed is hun Spaans? En wie heeft de mooiste bakfiets? Bij VET kindercabaret kun je hard lachen om je ouders en om jezelf! Echt cabaret dus, maar dan voor iedereen vanaf 6 jaar oud. Met VETte humor en swingende liedjes die nog lang in je hoofd blijven hangen!

Tickets kosten 15-17 euro per stuk en zijn via de website van Theater De Schalm te reserveren. 


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.