Theater | Hamlet de familievøørstelling (8+)

Theater | Hamlet de familievøørstelling (8+)

Hamlet de familievøørstelling (vanaf 8 jaar!)

door Theater Rotterdam

This text in English

Het jaarlijkse familiespektakel van Theater Rotterdam, voorheen Ro Theater, is altijd een feest waar hilariteit en ontroering bij elkaar komen. Dit keer nemen de makers Hamlet, het beroemdste stuk aller tijden, fijntjes onder handen. Resulaat: veel plezier, clownerie, pophits, degengevechten, bedrog, fysieke stunts en prachtige decors.
Puberprins Hamlet raakt zijn vader kwijt, zijn oom trouwt met zijn moeder en een aantal van z’n vrienden is echt niet meer te vertrouwen. Van een vrolijke surfboy verandert hij in een sombermans met woedeuitbarstingen.

  • Regie: Pieter Kramer. Met: Wart Kamps, Dick van den Toorn e.a.
  • Let op: vanaf 8 jaar!
    De familievoorstellingen van Theater Rotterdam zijn altijd al geschikt geweest voor 8 plus. Vaak komen ouders of grootouders toch met jongere kinderen naar de voorstellingen. Bij Hamlet de familievøørstelling is dat niet gewenst. Hoewel ook Hamlet een soort sprookje is, kunnen kids onder de 8 beter een jaartje overslaan, want dit jaar wordt het allemaal net iets spannender en stoerder…
  • Check op 24 maart ook de Bikkellandia speurtocht om 13.00 uur, die in het kader van de Dutch Happiness Week is.
  • Bestel je tickets online bij Parktheater Eindhoven

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.