Proefles | Bullyproof lessen voor kids (en ouders) voor zelfvertrouwen en weerbaarheid

  • van:  13 januari 2019 10:00
  • tot:  13 januari 2019 12:30
Proefles | Bullyproof lessen voor kids (en ouders) voor zelfvertrouwen en weerbaarheid

Bullyproof lessen voor kids (en ouders) voor zelfvertrouwen en weerbaarheid

Maak zondag 13 januari 2019 gratis kennis met de nieuwe Bullyproof lessen voor kids (& ouders) bij Sportcentrum Sportvision.

  • 10.00-10.30 uur Kennismaken en vragen stellen
  • 10.30-11.15 uur Ouder en kindjes (4-8 jaar)
  • 11.30-12.30 uur Jeugdles (9-14 jaar)

Samen vergroten we met Gracie jiu-jitsu spelenderwijs de weerbaarheid en het zelfvertrouwen van kleine en grote kids! 

Bullyproof 

Bullyproof games voor ouder en kind (4-8 jaar)

Vind je het leuk om samen aan het zelfvertrouwen en de weerbaarheid van je kind te werken? Kom dan iedere donderdag van 16.00 tot 16.30 uur naar Bullyproof games ouder-kind. Het doel is om op een leuke en speelse manier samen met je kind kennis te maken met de basis van Gracie jiu-jitsu. Deze les is bedoeld voor ouders met kinderen van 4 tot 8 jaar.


Wat gaan we doen?

Iedere les leren we jou en je kind op een speelse manier 1 techniek. We variëren in moeilijkheid en intensiteit, zodat we de les uitdagend voor jullie houden. De techniek bieden we als een spel aan. Dit spel doe je samen met je kind. De spellen hebben namen als: het gekke paard, tackel de reus en spider kid! Het leuke is dat je deze spellen ook samen thuis kunt doen!


Wat is het doel?

Ons doel is om ervoor te zorgen dat zowel ouders als kinderen samen een leuke les hebben, waarin ze op een veilige manier met elkaar kunnen stoeien. Zonder het in de gaten te hebben, leert je kind ondertussen om voor zichzelf op te komen en om zichzelf te verdedigen. Een sterke basis voor nu en later Door het volgen van de bullyproof games geef je je kind een sterke basis en een gezonde dosis zelfvertrouwen voor nu en later. Samen laten we iedere les het zelfvertrouwen van je kind groeien!


Meer info: bit.ly/2BjwSMX

Locatie: Sportcentrum Sportvision, Mensfortweg 20, 5627 BR Eindhoven.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.