Kinderfilm | Mijn bijzonder rare week met Tess (premiere 30 juni)

Kinderfilm | Mijn bijzonder rare week met Tess (premiere 30 juni)

Kinderfilm première bij Natlab Eindhoven: Mijn bijzonder rare week met Tess

Gebaseerd op het boek van Anna Woltz vertelt de film over Sam die bang is om als jongste van het gezin alleen over te blijven. Daarom begint hij tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining.


Is je naam Tess? Dan mag je tijdens een speciale publiekspremière op 30 juni gratis naar de film! Laat bij de receptie je id-bewijs zien en ontvang je gratis kaartje. 

Film: Mijn bijzonder rare week met Tess

Bang om als jongste van het gezin alleen over te blijven, begint Sam tijdens zijn vakantie op Terschelling vastberaden aan zijn zelfverzonnen alleenheidstraining. Door de ontmoeting met de ongrijpbare Tess, die een groot geheim met zich meedraagt, wordt hij een avontuur in getrokken dat hem doet inzien dat je je familie juist moet koesteren in plaats van ontvluchten. Sam neemt een drastisch besluit waardoor zijn bijzondere vriendschap met Tess op het spel komt te staan en Tess haar leven voorgoed zal veranderen.

Mijn bijzonder rare week met Tess won de hoofdprijs, de Gouden Slipper, op het prestigieuze Zlin Festival in Tsjechië. Op het New York International Children’s Film Festival kreeg de film de Grand Prize Audience Award en in Zagreb kreeg Tess de publieksprijs.

Meer informatie en tickets via de website van Natlab Eindhoven.

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.