Kinderconcert | Swingen als een kangoeroe (3+)

Kinderconcert | Swingen als een kangoeroe (3+)

Kinderconcert | Swingen als een kangoeroe (3+) | Muziekgebouw Eindhoven

Tijdens het kinderconcert Swingen als een Kangoeroe ga je zingen, bewegen, dansen én luisteren naar muziek. Het kan allemaal tijdens deze voorstelling met de vrolijke en aanstekelijke liedjes van Jeroen Schipper, Emily en de Boegiemanband. Je staat straks te swingen als een kangoeroe!

Wat doet de kangoeroe? Die springt, zingt en swingt op twee benen: hop, hop, hop, sjoebiedoebiedoe. ‘Kijk, ik zal je leren hoe. Eén sprong naar voren, één sprong achteruit, één sprong naar links, en één sprong naar rechts tot besluit.’ Swingen als een kangoeroe is een theaterconcert van liedjesmaker Jeroen Schipper, uitgevoerd door Jeroen en zijn Boegiemanband op bijzondere muziekinstrumenten. Een kleurrijke mix van liedjes en stijlen staat garant voor een vrolijke voorstelling die swingt als een kangoeroe!

Boek je tickets online bij het Muziekgebouw Eindhoven. Kijk voor meer kinderconcerten op: https://www.muziekgebouweindhoven.nl/nl/agenda/themas/90/

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.