Kinderconcert | Ga je mee op een muzikale wereldreis? Caravan (5+) bij Muziekgebouw Eindhoven

Kinderconcert | Ga je mee op een muzikale wereldreis? Caravan (5+) bij Muziekgebouw Eindhoven

Kinderconcert | Caravan | Muziekgebouw Eindhoven

Caravan is een muzikale zoektocht naar de klank van thuis. Een zoektoch aan de hand van Arabische, Ierse en Turkse geluiden gemengd met klassieke muziek en jazz.

HOE KLINKT THUIS? Vier muzikale vrienden sorteren pakjes. Zij weten precies waar alles naartoe moet. Totdat er een pakje uit de toon valt. Nu moeten ze goed luisteren waar deze thuis hoort. Pianoman Julian, Turkse fluitspeler Sinan, funky altvioliste Yanna en percussietovenaar Jeroen volgen de melodie. Met een piano, een tas vol Turkse fluiten, een altviool en een stapel trommels gaan ze op weg. De wereld maakt muziek maar hun pakje klinkt anders. Wat moeten ze doen?


De jonge musici van Julian Schneemann & Friends reizen grenzeloos door de werelden van klassiek, jazz, oosterse en westerse volksmuziek. In hun eerste jaar kwam hun geprezen debuutalbum uit en speelden ze het publiek van het Concertgebouw, Bimhuis en Paradiso volledig plat. ‘Een feestje om de minder leuke kanten van het leven het hoofd te bieden.’ - het Parool

Bestel je ticket online bij Muziekgebouw Eindhoven.

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.