Kinderconcert | 4 jaargetijden met Angela Schijf (6+)

Kinderconcert | 4 jaargetijden met Angela Schijf (6+)

Kinderconcert | 4 jaargetijden met Angela Schijf (6+)

Angela Schijf en haar orkest zijn terug! Vorig jaar veroverden ze al de harten van vele kinderen én hun ouders met deze muzikale theatervoorstelling bij Muziekgebouw Eindhoven. En dit jaar komen ze terug op 29 december!

Ontdek samen met één van de meest geliefde actrices van ons land een hoogtepunt uit de klassieke muziek: De Vier Jaargetijden van Vivaldi. Angela Schijf en haar orkest nemen je mee op een avontuurlijke reis, dwars door een barre winter, een sprankelende lente, een verzengende zomer en een onstuimige herfst. De gevierde kinderboekenschrijfster Imme Dros schreef voor deze voorstelling een spannend sprookje. Twee zusjes, de één braaf, de ander brutaal, belanden in de wondere wereld van Vrouw Holle. Hoe kijk je naar de wereld om je heen? Wil je het mooie of het lelijke zien? En, als het er echt op aan komt, is het dan wel zo handig om altijd maar braaf te zijn?

Bestel online je tickets voor deze leuke muzikale theatervoorstelling!

Volg het event op Facebook!


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven