Kerstvakantie | Theater voor kinderen Woezel en Pip en de tijdmachine (2+)

Kerstvakantie | Theater voor kinderen Woezel en Pip en de tijdmachine (2+)

Kerstvakantie tip!

Theater voor kinderen: Woezel en Pip en de tijdmachine 

Op donderdag 27 december, net na Kerst, komen Woezel en Pip weer naar het theater in Veldhoven. Een super leuke familievoorstelling tijdens de Kerstvakantie! Na de hitvoorstelling ‘Op zoek naar de Sloddervos!’ beleven Woezel en Pip opnieuw een groot avontuur in hun vijfde familievoorstelling ‘Woezel & Pip en de Tijdmachine’.

Familiemusical voor alle kinderen vanaf 2 jaar 

Een fantastische theaterervaring voor alle vriendjes van Woezel en Pip. Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… 

Laat je meevoeren naar de bijzonderste plekken in de Tovertuin, zing en dans mee met nieuwe liedjes, verwonder je over het schaduwspel en schuif naar het puntje van je stoel als alles mis lijkt te gaan en de vriendjes zich afvragen of ze ooit nog thuiskomen…
En natuurlijk komen ze weer thuis! Want ze willen al hun lieve vriendjes graag na de voorstelling in de foyer ontmoeten. Kom knuffelen met de levensgrote pluchen Woezel en Pip en ga zelf ook op avontuur.

Teken jouw Woezel en Pip tijdmachine


Kun je niet wachten? Kom nu dan alvast in de stemming door een tekening te maken van de tijdmachine die jij zou bouwen. Lever hem vóór de voorstelling in bij de Woezel & Pip-stand en wie weet, zie je jouw kunstwerk terug op het podium!

Deze voorstelling is te zien om 14.00 uur & 16.00 uur tijdens de Kerstvakantie.

Boek je tickets tijdig online!

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.