Kerstvakantie | Kids workshop Christmas Dripcake maken

Kerstvakantie | Kids workshop Christmas Dripcake maken

Kids workshop Christmas Dripcake

Met een leuke Christmas dripcake maak je de feestdagen helemaal compleet. Wil jij er ook eentje maken? Meld je dan snel aan voor de kidsworkshop bij Lovely Pie's and Party's in Veldhoven. Je gaat stap voor stap de taart vullen en afsmeren in een door jou gekozen kleur om de taart vervolgens te voorzien van een chocolade drip. Daarna kun je hem versieren met allerlei lekkers.

De kosten bedragen 15 euro per kind inclusief ranja en iets lekkers. Deelname kan vanaf 7 jaar. (jonger mag ook maar dan onder begeleiding van een volwassenen.)

Wil je samen een cake maken? Op 15 december kan je ook samen een Christmas Cake maken:

Ouder en kind workshop Christmas Cake
Een leuke creatieve middag waarbij je samen aan de slag gaat om een lekkere en mooie taart te maken. Ervaring in het maken van taarten is niet nodig, we zullen stap voor stap de taart gaan vullen afsmeren en bekleden met fondant. Daarna mogen jullie hem geheel naar eigen wens decoreren. Je mag natuurlijk met je moeder, tante of de buurvrouw komen of misschien durft papa wel met je mee om een lekkere taart voor kerst te maken. Na de workshop ga je met en overheerlijke zelfgemaakte taart voor 10/12 personen naar huis. Het word een super gezellig middag met koffie/thee, ranja en iets lekkers. De kosten bedragen €32,50 per koppel.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven