Event | Zandkasteel op bezoek in het Citycentrum Veldhoven

  • van:  28 april 2019 12:00
  • tot:  28 april 2019 17:00
Event | Zandkasteel op bezoek in het Citycentrum Veldhoven

Hoera! Het Zandkasteel komt op bezoek in het Citycentrum in Veldhoven tijdens de koopzondag op 28 april.

Toto, Sassa en Koning Koos wonen samen met hond Finnie in Het Zandkasteel. Zij beleven daar kleine avonturen, waardoor ze een groot voorbeeld zijn voor kinderen. Deze vrolijke, lieve, ondeugende kinderhelden zorgen voor een onvergetelijke meet & greet. Elke dag zijn de 3 populaire kinderhelden te zien bij Z@pp en vandaag zijn ze te gast in Veldhoven.

Meet en greet: Alle kinderen zijn van harte welkom om Toto, Sassa en Koning Koos te ontmoeten in het Citycyentrum.Tijdens en locaties worden nog bekend gemaakt.

Zandkleurplaten maken: Zandkleurplaten zijn mega populair. Kies uit een van de ontwerpen en haal één voor één een laagje van de kleurplaat af en vul dit met speciaal gekleurd zand. Tot slot is de zandkleurplaat klaar en mogen de kinderen de zandkleurplaat mee naar huis nemen.

Schminkteam: Om het feest helemaal compleet te maken kunnen kinderen zich ook laten schminken. De mooiste kunstwerken en creaties worden op de gezichten van de kinderen geschminkt.

Springen op het springkasteel: Even lekker uitleven voor of na de meet en greet met het zandkasteel? Kom dan heerlijk spelen en springen op het springkasteel.

Tijdens de koopzondag zijn de winkels open van 12.00 tot 17.00 uur en parkeren is GRATIS.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven