Event | PLAY festival 2019 (gratis!) met kinderbouwdorp

  • van:  31 mei 2019 00:00
  • tot:  1 juni 2019 00:00
Event | PLAY festival 2019 (gratis!) met kinderbouwdorp

PLAY is een gratis festival dat staat voor sfeer, gezelligheid en een gevarieerd programma voor jong en oud.

In 2019 vindt het festijn plaats op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni. Tijdens deze dagen smelten muziek, sport en creativiteit samen, wat zich uit in een gezellig, laagdrempelig feest voor jong en oud. Op vrijdagavond 31 mei is er een pubquiz en op zaterdag 1 juni is het terrein vanaf 12 uur gratis toegankelijk iedereen.

Het knus aangeklede festivalterrein is ingericht zodat jij samen met vrienden en familie een fijne lentedag kunt beleven. Tijdens de middaguren kun je deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten. BEKIJK HIER HET AANBOD VOOR KINDEREN!

Altijd al eens op een blaasinstrument willen spelen? Benieuwd of je een (street)dance natuurtalent bent? Nieuwsgierig of er een ware beeldhouwer in jou schuilt? Bij PLAY kom je erachter!
Luister je liever hoe verschillende singer-songwriters hun liedjes ten gehore brengen in een relaxte atmosfeer? Onder het genot van een speciaal biertje, hangend in een fauteuil in de bossen is het genieten voor de muziekliefhebber. Voor de creatievelingen onder ons zijn er workshops armbandjes
maken, is er een heus kinderbouwdorp en kun je tarotkaarten leggen of een handlezing laten doen om even te ontsnappen aan het feestgedruis.


Naarmate de dag vordert zal er meer muziek klinken op het podium onder de grote parachute die het festivalterrein bedekt. Hieronder kunnen muziekliefhebbers naar de uiteenlopende maar kwalitatief goede bands en optredens luisteren. Terwijl de kinderen nog lekker ravotten en met workshops bezig zijn, wordt de avond ingeluid. ’s Avonds treedt onder andere de electro hiphop band FATA BOOM op die onlangs in de top vijf van 3 voor 12 stond na hun optreden op Noorderslag. Na de vele optredens tijdens de middag en avond is het slotakkoord voor Third Half, een rete strakke live band, met een dijk
van een show gevuld met covers van rock ’n roll tot hardrock.


Kortom; PLAY is een gratis festival dat staat voor sfeer, gezelligheid en een gevarieerd programma waarin iedereen zich kan vinden. Van de allerkleinste onder ons tot de grote muziekliefhebber, aan iedereen is gedacht.

Locatie: Gildeterrein aan de Postelseweg in Eersel.

Neem alvast een kijkje op de website wat er zoal te beleven is op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni.

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.