Event | Open Dag bij Op Noord (gratis entree)

Event | Open Dag bij Op Noord (gratis entree)

Open dag bij Paviljoen Op Noord, actief ontmoeten in Eindhoven

Vier het voorjaar tijdens de jaarlijkse Sport, Spel & Ontmoetingsdag bij Paviljoen Op Noord

Op zondag 14 april organiseert Op Noord, actief ontmoeten voor het negende jaar op rij een spectaculaire seizoens-opening! Iedereen is samen met kinderen, neefjes, nichtjes, buren, opa’s en oma’s van harte welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur. Op Noord biedt dan samen met diverse partners een gratis toegankelijk en uniek programma aan voor alle leeftijden.

Activiteitenaanbod open dag Paviljoen Op Noord

Het gehele speel & recreatiepark zal tijdens de open dag gratis toegankelijk zijn. Veel spektakel zullen de opblaasbare attracties “Double Bounce Balls” & diverse survivalbanen geven. Maar ook vele andere opblaasbare attracties zullen menig hartje sneller doen slaan. Maar ook ouderwets stoeprandje buts tot een mini-marathon lopen tegen de computer. 

Voor de jongste kinderen is er de zandbak met klim en glijtoestel direct aan het terras. Daarnaast biedt het programma handboogschieten, klimmen, midgetgolf, hoogteparcours of slackline. Er worden mini Mountainbike & Skike clinics gegeven (vanaf 12 jaar). Maar ook een potje voetballen of hockey is mogelijk op een van de vier kunstgrasveldjes. Voor de creatieveling is er de mogelijkheid om met bamboe objecten te bouwen. 

Op deze dag kan je tevens kennis maken met het nieuwe spel; Archery Tag. Een spel voor jong en oud, gebaseerd op boogschieten in combinatie met trefbal.

Tijdens de open dag zullen diverse samenwerkingsorganisaties en gebruikers van Op Noord zich presenteren: o.a. IJsclub Eindhoven verzorgt clinics, Runningteam Eindhoven o.l.v. Luc Krotwaar en Toerclub Woensel  zijn aanwezig om te vertellen over de vele mogelijkheden van lopen & fietsen vanuit OpNoord. Senioren kunnen kennismaken met het beweegtoestel op het Olga Commandeurplein. Het Summa college afd. veiligheid, zal zorg dragen voor de veiligheid van het verkeer.

Foodtrucks op het terras


Ook aan een hapje en drankje is gedacht tijdens de open dag. Op het terras zijn verse pizza’s uit de houtoven te verkrijgen, Sopa soep vanaf de bakfiets en lekkere frieten vanuit een  Oldtimer Foodtruck. De Eindhovense Beanbrothers zijn present met eerlijke koffie en voor een lekker Budels bier kun je terecht in het Paviljoen OpNoord.
Het terras & paviljoen zijn een prachtige ontmoetingsplek voor alle doelgroepen en leeftijden. Fris en modern ingericht en met het vele glas rondom en terras op het zuiden is het er goed toeven. Het terras blijft open tot 17.00 uur.

Kijk voor overige informatie en voor een routeplanner op www.OPNOORD.nl of bel (040) 2568862