Event | Museum Kids Factory en Lampjes Speurtocht bij Philips Museum

Event | Museum Kids Factory en Lampjes Speurtocht bij Philips Museum

Actief en uitdagend: Museum Kids Factory bij Philips Museum Eindhoven

Het Philips Museum in Eindhoven organiseert tijdens de kerstvakantie de Museum Kids Factory. Een leuk, leerzaam en uitdagend uitje voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Per dag zijn er drie groepen en per groep kunnen maximaal 25 kinderen meedoen. Ben er snel bij, want vol = vol! Hou voor online reserveren onze Facebook-pagina in de gaten.

Tijdens Museum Kids Factory in het Philips Museum ga je actief aan de slag met techniek. Je leert alles over elektronische circuits, solderen, boren en zagen en constructies bouwen. Veder kan je met Philiform bouwen, tekenen, kleuren, knutselen en werken met de 3D-printer en de 3D-pen. Er is van alles te doen!

De Museum Kids Factory is er voor alle kinderen vanaf acht jaar. Voor kinderen van 5-8 jaar zijn er enkele aangepaste activiteiten. 

De Museum Kids Factory is op 29-30 december 2018 en van 2-6 januari 2019. Je kunt op deze dagen meedoen van 11.15-12.45 uur van 13.15-14.45 uur of van 15.15-16.45 uur.

Houd voor online reserveren de Facebook pagina in de gaten. De kosten voor deelname zijn een entreekaart voor het Philips Museum + €2,- p.p.

Entree Philips Museum: kinderen van 6-18 jaar 5,00 euro. 

Andere kinderactiviteiten

Is er geen plaats meer bij de Museum Kids Factory? Het Philips Museum heeft verschillende interactieve tours. Van een lampjeszoektocht vanaf 4 jaar tot een interactieve Designtour met iPad. Of wat denk je van Mission Eureka? Beantwoordt vragen, speel de games en kijk of je de highscore kan verbeteren


De Lampjes Speurtocht

Kinderen van 4 tot en met 8 jaar kunnen met een speciale UV-zaklamp op zoek gaan naar aanwijzingen die verborgen zijn in het museum:.

Samen met hun ouders lopen kinderen door het museum met een lampje, opdrachtvel en tekenvel. Op verschillende plekken in het museum zijn er verborgen tekens verstopt die je alleen kunt zien met het lampje van de speurtocht. Kun jij het geheime teken vinden in de donkere ruimte? Weet jij wat er in de buik van de krokodil zit? Vind jij de geheime aanwijzing in de oude huiskamer? Na afloop krijg je een cadeautje uit de grabbelton.

De speurtocht kost €2,- boven de entreeprijs. Kinderen tot 6 jaar mogen gratis naar binnen en voor kinderen onder de 18 jaar kost een entreeticket €5,00.


TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven