Event | Lepeltje Lepeltje in Eindhoven (met leuke kinderactiviteiten)

  • van:  24 mei 2019 00:00
  • tot:  26 mei 2019 00:00
Event | Lepeltje Lepeltje in Eindhoven (met leuke kinderactiviteiten)

Lepeltje Lepeltje in Eindhoven

Lepeltje Lepeltje Eindhoven verhuist naar de lente! De ingrediënten blijven hetzelfde; een prachtig groen stadspark, live muziek, kwaliteitseten en een mooie-dingen-markt. Gooi daarbij een rijk gevuld programma voor kinderen en je hebt Lepeltje Lepeltje Eindhoven! Dit jaar trekt de stoet mobiele keukens al in de lente naar het Anne Frankplantsoen. Van vrijdag 24 mei tot en met zondag 26 mei bekleedt het park een festival voor ieder wat wils, of je nu van klassieke gerechten houdt of klaar bent voor een meer creatieve kost. Zoals je van ons gewend bent is de toegang uiteraard gratis. Dat smaakt naar meer!

Eten en drinken:
De food line-up van Lepeltje Lepeltje Eindhoven staat op tafel! Smul van langzaam gegaard vlees, fruitige sappen of pittige Thai van Eindhovense bodem! Bekijk het gehele ambachtelijke aanbod op lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/eten.

Muziek:
Het Anne Frankplantsoen wordt drie dagen lang gevuld met smaakvolle live muziek. Bands zetten je in vuur en vlam en DJ’s voeren de boventoon terwijl jij in het lentezonnetje geniet van de heerlijke sfeer. Op zaterdag wordt het podium gehost door Altstadt Eindhoven. Bekijk het muziekprogramma op http://lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/muziek/.

Markt:
Bij Winkels op Wielen kun je op zaterdag en zondag struinen en snuffelen op zoek naar bijzondere vondsten. Scoor hier retro meubels, originele kunst, een nieuwe outfit of ambachtelijke streekproducten! Bekijk alle marktkramers op lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/markt.

Kinderactiviteiten:
Het weekend van Lepeltje Lepeltje Eindhoven zit propvol plezier! Aan elke kleine creatieveling, jonge avonturier of vroege doe-het-zelver is gedacht. Bekijk het kinderprogramma: lepeltje-lepeltje.com/eindhoven/kinderen.

Openingstijden Lepeltje Lepeltje Eindhoven:
Vrijdag: 14:00 - 00:00 uur
Zaterdag: 12:00 - 00:00 uur
Zondag: 12:00 - 22:00 uur

Voor meer info kijk je op het Facebook event van Lepeltje Lepeltje Eindhoven.

En het mooie is: de toegang is gratis. Kortom: hét recept voor een heerlijk weekend in het park!

-->>>SCHRIJF JE IN VOOR DE NIEUWSBRIEF GO-KIDS EINDHOVEN

Wil jij de leukste tips uit deze regio voor de zomervakantie in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven