Event | Festival Cacao aan de kade

Event | Festival Cacao aan de kade

Festival Cacao aan de kade

Een festival waar je op verschillende manieren overladen wordt met cacao en chocolade en andere exotische hapjes. Proef Vegan Kebab, taartjes en biologisch bier en wijn.
Om 2019 is er een uitgebreid kinderprogramma: maak je eigen kunstwerk of Knaaldier van afvalmateriaal, laat je schminken, leef je uit op het springkussen of in de ballenbak.

Proeven, ruiken, een chocolade tattoo laten zetten, naar de chocodokter, een pannenkoek 3 D printen, meedoen aan workshops, luisteren naar ‘de verhalenvanger’, genieten van muziek, Lindy Hop dansen,  in spanning afwachten of je bij de winnaars zit van de bonbon wedstrijd, cacao snuiven, chocolade kunst bewonderen…. en nog veeeeel meer. Allemaal in en rondom de Cacaofabriek in Helmond.

Workshop Atelier Hatseflats

"Kom samen met je ouders hatseflatsen! Maak met allerlei afvalmateriaal een uniek kunstobject voor thuis, onder leiding van Atelier Hatseflats."


Voor meer informatie : www.cacaoaandekade.nl
Locatie : Cacaokade 1, Helmond

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.