Cursus Muziek op schoot - Muziekles voor de allerkleinste

Cursus Muziek op schoot - Muziekles voor de allerkleinste

Muziek Op Schoot

Muziekles voor de allerkleinste bij Muziekfabriek Eindhoven!
Kinderen krijgen tijdens de muziek op schoot lessen samen met ouder of verzorger een gezellige en leerzame kennismaking met muziek.
Het is voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 3 jaar. De lessen zijn op woensdagochtend.

Jonge kinderen zijn dol op muziek en bewegen. Samen met de kinderen wordt er gezongen, gedanst en gespeeld op muziekinstrumenten. Naast dat dit goed is voor de ontwikkeling, versterkt het ook de emotionele band tussen ouder en kind.

Plezier beleven aan muziek staat voorop en er is geen ervaring voor nodig.
Deze cursus wordt gegeven door een professionele muziekdocent met veel ervaring op het gebied van muziek maken met kinderen en ouders.
Deze cursus start op 3 verschillende momenten per jaar. Je kunt je nu al inschrijven!
Minimaal aantal deelnemers: 6 (maximaal 10).

De lessen zijn op woensdagochtend en er zijn 2 groepen:
Groep1 : 9.30 - 10.15 uur
Groep2: 10.30 - 11.15 uur

DE LESSEN
De eerste kennismaking met muziek, in een veilige omgeving met papa, mama of verzorger. Spelenderwijs zingen we, bewegen we, luisteren we, ontdekken instrumenten en maken zelf muziek, met handen, voeten, mond en kleine instrumenten.

In tien lessen komt er door middel van verschillende thema's een scala aan muzikaliteit voorbij waarbij de kinderen kennismaken met toonhoogte, ritme en welke geluiden ze zelf al kunnen maken, zonder het gevoel dat ze iets móeten, want  we zitten gezellig samen en doen alles samen. 

Voor de cursus Muziek op schoot wordt de ruimte gezellig aangekleed met kleurige kussens en ook knuffel Beertje is er elke les bij.

Schrijf je nu in!

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.