Zwemfeestjes in regio Eindhoven

Wil jij met je kinderfeestje gaan zwemmen? Er zijn veel zwembaden die leuke arrangementen hebben voor zwemfeestjes of disco zwemmen.

Ook zijn er zeemeermin feestjes of de mogelijkheid om een zwembad te huren. Bekijk hier een aantal zwemfeestjes op een rij: 

Zwemfeestje of zeemeerminfeestje Zwembad Den Ekkerman

Wat is er nu leuker dan een feestje in een zwembad? Wie kent het niet: we zeggen niet wat we gaan doen, maar je moet wel je zwemspullen mee nemen! Zwembad Den Ekkerman staat garant voor een hele middag of avond vol zwemplezier voor alle kinderen. En wat dacht je bijvoorbeeld van een feestje tijdens de disco- of thema-avonden op vrijdagavond? Een mooie gelegenheid voor een bijzonder avond vol actie en fun. Er wordt een tafel gereserveerd speciaal voor jullie en de jarige krijgt een cadeautje. Lees hier meer over de zwemfeestjes.

Kinderfeestje zwemmen bij Landal Het Vennenbos in Hapert

Vier je kinderfeestje op Landal Het Vennenbos en een beleef samen met je vriendjes of vriendinnetjes een waanzinnige dag! Je kan natuurlijk je feestje vieren in het Subtropisch waterparadijs bij Landal Het Vennenbos. Wel fijn als iedereen een zwemdiploma heeft! Je kan het ook combineren met een outdoor activiteit. Lees hier meer over de mogelijkheden.

Kinderfeestje zwemmen in het Sterrenstrand bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel

Het SterrenStrand feest is voor kinderen van 6-12 jaar. Tijdens dit feestje ga je lekker zwemmen en spelen. In het SterrenStrand kun je naast kliederen met water en zand, heerlijk klimmen en klauteren in Freule's Kasteel of op Timo's voetjes van de vloerpad. Daarna kan je heerlijk relaxen in hetoverdekte binnenzwembad, of roetsjen van de hoge glijbaan. Na al dat zwemmen en spelen staat er een heerlijk frietbuffet voor jullie klaar. Bekijk het complete aanbod kinderfeestjes op de website van Recreatiepark TerSpegelt.

Discofeestje of zeemeermin feestje bij Zwemschool De Abeel in Someren

Voor kinderfeestjes en zeemeerminfeestjes kun je terecht bij Zwemschool De Abeel in Someren.

Discofeestje: Kinderen kunnen lekker spelen en ravotten in het water met een heleboel sport- en spelmaterialen en de miniglijbaan. Verder is het mogelijk te zwemmen met onderwater-, disco- en laserverlichting. Je kunt je eigen favoriete muziek meebrengen. Kortom: plezier gegarandeerd. Boek je feestje hier!

Zeemeerminfeestje: Er was eens een jong zeemeerminprinsesje. Ze was heel mooi en ze kon prachtig zingen. Deze kleine zeemeermin droomde ervan bij de mensen te zijn. Zo dromen onze mensenkinderen ervan om zeemeermin of koning Triton te zijn. Bij Zwemschool De Abeel kan deze droom uit komen. 

Ben je in de zomer jarig? Vier je feestje in een buitenzwembad. 

In het voorjaar of in de zomer kan je natuurlijk ook in een buitenzwembad je kinderfeestje vieren.

Bekijk hier de tips voor zwembaden in regio Eindhoven.

Bekijk hier alle kinderfeestjes op Go-Kids Eindhoven.

Log In