Win een boerenknecht kinderfeestje bij Doe-Boerderij de Steenuil

Go-Kids Eindhoven bestaat 5 jaar in september en omdat te vieren mogen wij van Doe-boerderij De Steenuil een kinderfeestje verloten! Super gaaf!!

Win een heel bijzonder boeren knecht kinderfeestje t.w.v. € 16,95 per kindje, voor 6 kindjes! (planning in overleg)

Het feestje is inclusief:

- Extra Boerderij thema: op woensdag kan je deelnemen aan boerenknecht inclusief tractorritje op de grote cabrio tractor! En op vrijdag kan je deelnemen aan Ponytijd. Op andere dagen én in de schoolvakanties zijn deze thema's niet mogelijk, je kan dan kiezen voor een vrij speelfeestje en meedoen aan alles wat die dag te beleven valt.

-Vrij Spelen overal op ons boerderij puur aarde(n) park, indoorspeeltuin en in de stallen (tip: oude kleding en schoeisel (laarzen) aan!)
- Alle dieren beleven
-Feestelijke Boeren Picknick-mand bij aankomst met lekkers en leuks om te delen gedurende de dag: oa. zakjes chips, ranja, zakjes snoep, komkommertjes en leuks.
-Voeren met de boer, het tijdstip weten wij pas op de dag zelf (hieraan mogen alle aanwezige kinderen meedoen op deze dag). 
-Aandenken aan de dag in de vorm van een Ponyknuffel-diploma op naam op woensdag of Boerenknecht diploma.
-Op eigen gelegenheid: Wandeltocht door de Puur Aarde(n) tuin  (kinderen hebben hierin alleen toegang mét de ouders).
-Op eigen gelegenheid: Het grote voorleesverhaal op de grote boeken (Dagna en de oude eik) en desgewenst een krachtsteen uitzoeken uit de  kist (eigen gelegenheid).
-Frietje met een frikadel en kipnuggets om te delen en sausjes (je kunt kiezen voor vrije snackkeuze of poffertjes na bijbetaling, zie extra's)  .
-Onbeperkt Ranja
-Raket waterijsje per kindje
-Kleurplaat voor elk kindje als jullie naar huis gaan
-Kado'tje voor de jarige

Wil je kans maken? Like onze post op Facebook en laat weten welk boerderijdier bij jullie het meest geliefd is. Maak extra kans door Go-Kids ook op Instagram te volgen!

De winnaar maken we via onze social media bekend.

Log In