Het is Moederdag!

Trippelende voetjes op de trap, gerommel in de keuken, verstopte cadeautjes, zenuwachtige kinderen….jaaa het is moederdag! 

Kinderen zijn er vaak al dagen druk mee. Op school of de opvang wordt in het grootste geheim gewerkt aan een cadeautje voor mama. De klas is verboden toegang voor moeders. En pas op dat je niet per ongeluk naar binnen loopt…dan krijg je een boete! Heerlijk die voorpret.

Moederdag tekening

Op zondag 12 mei 2019 is het Moederdag en dan mogen alle moeders eens lekker in de watten gelegd worden. Vewern je moeder met een zelfgemaakt knutselwerkje of cadeautje. Natuurlijk hebben we wat leuke tips voor je. Download hier een leuke moederdag tekening.

Verras je moeder op moederdag

Een moeder is snel tevreden. Niks is mooier dan de zelf geknutselde cadeaus en het zelfgemaakte ontbijt. Croissantjes, jus d'orange,kopje koffie…genieten! 

De dag maak je extra leuk door er lekker op uit te gaan. Geef een beleving cadeau aan je moeder of oma. Want ook zij hebben moederdag.

Er zijn gezellige moederdag brunches,een moederdag high tea, een moederdag diner en zo zijn er nog meer leuke uitjes op te noemen. Hieronder wat tips! 

Het is vandaag zondag en natuurlijk wil je je er met je gezin op uit. We hebben leuke moederdag tips voor je:

  • Moederdag Brunch DippieDoe in Best

Ga een dagje uit naar DippieDoe in Best. Zij organiseren een heerlijke moederdagbrunch en alle moeders mogen hebben gratis entree.

  • Moederdag bij Speellandschap De Heiberg in Veldhoven

Vier samen met de kinderen Moederdag bij Speellandschap De Heiberg op zondag 12 mei 2019. Alle moeders krijgen een leuke verrassing! Een leuk uitje met de kinderen in een hele leuke speeltuin en goed terras voor de papa's en de mama's.

  • Moederdag High Tea PreHistorisch Dorp in Eindhoven

Ga met je moeder tijdens moederdag even terug in de tijd en reserveer een Moederdag high tea in het PreHistorisch Dorp in Eindhoven.

  • Moederdag Brunch bij restaurants Usine

Zin in een gezellige Moederdag met familie, lekker eten & diverse activiteiten voor de kids? Ga dan naar de zondagse familiebrunch bij restaurant Usine in Eindhoven!
De brunch wordt geserveerd als etagère met allerlei Franse lekkernijen. Zoals croissants, verschillende kaas soorten, crêpes & marmelades.

 

  • Overige Moederdag activiteiten (voor kinderen)

Kids workshop "Fijne Moederdag"

Workshop voor kinderen om hun moeders te verrassen. Op zaterdag 11 mei van 13.00 tot 15.00 uur gaan ze bij Lovely Pie's and Party's in Veldhoven iets speciaal voor mama's maken. Meld je snel aan!

 

TIP: Wil jij de leukste tips uit deze regio in je mailbox ontvangen? Schrijf je dan hier in voor de nieuwsbrief van Go-Kids regio Eindhoven.

Log In