Vacature Go-Kids regio Eindhoven: Ambassadeur

Bij Go-Kids inspireren wij (groot)ouders/verzorgers om actief bezig te zijn en kinderen door te spelen en eropuit te gaan te stimuleren in hun ontwikkeling, plezier en het ontdekken van talenten. Dit doen wij met ons landelijke platform, verdeeld in 26 regio’s waarop wij kindvriendelijke bestemmingen, kinderfeestjes, sport/hobbyclubs en activiteiten samenbrengen. Via ons platform, social media en nieuwsbrieven bereiken wij landelijk, provinciaal en regionaal onze doelgroep.

Ondersteun jij onze visie en ben je zzp’er? Ga je regelmatig met je kinderen op pad, ken je de leukste adressen en activiteiten voor kinderen tot en met 12 jaar? Dan is werken bij Go-Kids echt iets voor jou!

Commerciele Ambassadeur Go-Kids regio Eindhoven-Helmond

Heb je een groot netwerk in de regio of kom je makkelijk binnen bij veel partijen? Spreek jij regelmatig partijen voor wie een samenwerking met Go-Kids interessant kan zijn?
Voor Go-Kids regio Eindhoven zijn we op zoek naar een Commerciële Ambassadeur.

Als commercieel Ambassadeur:

  • Ga je op zoek naar leuke uitjes, activiteiten, kinderfeestjes, clubs etc in de regio, legt hier contact en sluit samenwerkingen af.
  • Maak je regelmatig gezinsuitstapjes en vindt het een uitdaging om de leukste adressen voor gezinnen met jonge kinderen te ontdekken.
  • Ontvang je per afgesloten samenwerking 30-50% van deze deal
  • Heb je zelf een kindvriendelijk bedrijf: dan zijn bartersamenwerkingen ook mogelijk.

Jouw toegevoegde waarde:

  • Je hebt een commerciële mindset en het lijkt je tof om met bedrijven/organisaties in gesprek te gaan over samenwerking met Go-Kids regio Eindhoven.
  • Je hebt zelf kinderen op de basisschool en woont in regio Eindhoven-Helmond.
  • Je bent gedreven en gestructureerd.
  • Je kan minimaal 1 dag per week aan de slag vanuit huis en deelt de tijd flexibel in.
  • Je hebt een rijbewijs en auto tot je beschikking.

Go-kids.nl

Go-Kids heeft een landelijk platform bestaande uit 26 regio's. Elke regio heeft een eigen site, social media, nieuwsbrieven, regionale activiteiten en uniek aanbod. Dit wordt beheerd door een Franchisenemer, evt. ondersteund door ambassadeurs, woonachtig in de regio. Zo kunnen wij de beste tips voor leuke regionale adresjes en unieke uitjes geven. 

Go-Kids samenwerkingen

Via Go-Kids kunnen partijen uit de regio hun activiteiten promoten naar bewoners/bezoekers. Hiervoor gaan we een samenwerking aan, middels lidmaatschappen en promoties. Hierbij maken we gebruik van de Go-Kids kanalen. Het bereik groeit steeds verder.

Go-Kids bestaat sinds 2012 en heeft inmiddels landelijke dekking! Go-Kids Eindhoven is in september 2016 van start gegaan met de focus op regio Eindhoven en in 2024 willen we graag uitbreiden met ambassadeurs.

In regio Eindhoven-Helmond zijn zovéél leuke bedrijven en organisaties dat we jouw hulp goed kunnen gebruiken! Dus werk je als zzp’er (een must) en wil je eens vrijblijvend praten over deze uitdagende functie? Stuur dan een e-mail naar: maike@go-kids.nl

Ik hoor (lees) graag van je! :)

Maike Kanen
Regiomanager Go-Kids Eindhoven

Log In