TikTok kinderfeestje thuis! Zo pak je het aan. Bekijk deze Go-Kids tips!

TikTok kinderfeestje thuis – tips hoe je het aanpakt

Is jouw zoon of dochter helemaal weg van TikTok en dansen dan is de keuze om een TikTok kinderfeestje te organiseren, als ze jarig zijn, zo gemaakt. Een TikTok kinderfeestje kan je prima thuis en zelf organiseren en kost alleen even wat tijd en energie om het te regelen en helemaal tip-top te maken. Lekker samen met vriendjes en vriendinnetjes dansen op TikTok hits.

Wat is TikTok?

TikTok is hartstikke populair onder kinderen en jongeren maar let ook goed op bij het gebruik van de app als je kinderen jonger zijn. TikTok is een gratis app waarmee korte en creatieve filmpjes gemaakt en online gedeeld kunnen worden. De filmpjes kunnen een lengte hebben van 3 tot maximaal 60 seconden en kunnen via de app bewerkt worden. Je kan de filmpjes delen met vrienden en bekenden.

Eigenlijk is deze app officieel voor kinderen vanaf 13 jaar. Wil je onder die leeftijd gebruik dan is het aan te raden om het TikTok account op privé te zetten. Maar je kan natuurlijk ook geen app gebruiken en gewoon video’s maken en die delen met je vrienden via Whatsapp.

TikTok kinderfeestje 8x tips:

Je kan natuurlijk een TikTok feestje buiten of binnen organiseren. Dat is afhankelijk van het weer op jouw feestje.

Tip 1 - Huur een dansvloer!

Om het TikTok feestje helemaal aan te kleden mag een mooie dansvloer natuurlijk niet ontbreken. Je kan een dansvloer huren! Hoe gaaf is dat? De vloeren zijn in alle maten te verkrijgen en worden thuis gebracht, in elkaar gezet en na het feestje weer uit elkaar gehaald en opgehaald. De dansvloer is met led verlichting en je kan zelfs je naam met lichtjes in de vloer laten zetten. Wow echt gaaf!

Bestel hier je dansvloer bij Famous Events

Tip 2 - Zorg voor disco verlichting

Wellicht heb je een discobal voor aan het plafond of discolampen set in huis en anders kan je die natuurlijk ook huren of lenen in je omgeving. Of bekijk het aanbod online bij bijvoorbeeld Bol.com.

Tip 3 - Maak een muziek lijst

Via Spotify vind je makkelijk een Tik Tok mash up lijst met muziek maar je kan natuurlijk ook een afspeellijst maken voor je Tik Tok kinderfeestje.

Tip 4 - Maak een TikTok sweet table

Zet een tafel klaar met hapjes en drankjes. Je kan natuurlijk van alles in Tik Tok themamaken, zoals cupcakes of bakjes popcorn. Bij Jamin verkopen ze ook diverse soorten snoep met het label bekend van TikTok.

Tip 5 - Koop Tik Tok versiering

Om Tik Tok versiering te kopen kan je terecht bij Amazon of BOL.com. Je kan hier TikTok slingers kopen en TikTok stickers die je op kartonnen bekertjes of bakjes (popcorn of chips) kan plakken. Ook leuk Tik Tok ballonnen! Je kan natuurlijk de kleuren helemaal op elkaar afstemmen voor het extra feestelijke effect. Bestel hier online je TikTok versiering.

Tip 6 - Organiseer een Tik Tok workshop

Wellicht is er in de buurt vast een dansschool of dansjuf te vinden die een Tik Tok workshop wil komen geven. Zo kan de jarige met vriendjes en vriendinnen nieuwe moves leren en kan je leuk een eigen filmpje opnemen.

Tip 7 - Bedenk leuke dansspelletjes

Tijdens het Tik Tok kinderfeestje is het leuk om leuke dansspelletjes te doen. We hebben een aantal ideetjes:

  • Stop dans (altijd een succes)
  • Stoelen dans (bij kleinere kinderen leuk)

Tip 8 - TikTok kinderfeest uitnodiging

Hoe leuk als je ook in dit thema een uitnodiging verstuurd. Bestel een set TikTok uitnodigingen voor jouw feestje. Of maak een leuk filmpje dat je stuurt als uitnodiging. Heel origineel!

Extra tip: Kijk ook even op de website van Ik regel jouw kado voor leuke TikTok items, o.a. voor uitdeelzakjes en uitdeeldoosjes.

Heb jij ook nog een leuke tip? Laat het ons weten via mail naar eindhoven@go-kids.nl.

Log In