Nieuwjaarsduik in regio Eindhoven

Nieuwjaarsduik in regio Eindhoven

Wil jij 2019 starten met een frisse nieuwjaarsduik met jouw gezin? Dat kan in Brabant wel op 31 verschillende locaties, maar wij hebben de nieuwjaarsduiken in regio Eindhoven in kaart gebracht.

* Unox Nieuwjaarsduik 2019 | E3-Strand Eersel 

Ga jij op 1 januari fris het nieuwe jaar in samen met je vrienden en familie? Dat kan op het E3-Strand tijdens de jaarlijkse Unox Nieuwjaarsduik! Aanvang van de duik is op 1 januari om 11.00 uur bij Beachclub Zuyver en de duik start om 12.00 uur. Inschrijven kan tot 29 december bij Beachclub Zuyver of door te mailen naar zuyver@e3strand.nl. Inschrijving kost €3 en dient betaald te worden bij aanvang.
Wat krijg je hiervoor terug? Als je met ons mee duikt op het E3-Strand krijg je de iconische Unox muts en een oorkonde. Natuurlijk krijg je ook direct na de duik een warme kop erwtensoep bij Beachclub Zuyver om weer heerlijk op te warmen. Wil je liever niet meeduiken, maar wel de Unox Nieuwjaarsduik bijwonen? Kom dan gerust kijken en supporten vanaf Beachclub Zuyver met een geweldig uitzicht over het E3-Strand en de duik. Parkeren is deze dag gratis op het parkeerterrein van het E3-Strand.

* Nieuwjaarsduik in Hapert 'Frisse Beerze Nieuwjaarsduik'

Op 1 januari is er traditiegetrouw weer een ‘Frisse Beerze Nieuwjaarsduik’ in Hapert. Vind je het water net iets te koud maar vind je het wel gezellig om te komen kijken? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom. De duik is een mooie gelegenheid om iedereen het beste te wensen voor 2018 en samen een warme kop koffie te drinken. Om precies 12.00 uur duiken we in het water. Net als afgelopen jaren vindt de nieuwjaarsduik plaats in de Beerze op het punt Vliegert/Goorland in Hapert. Voor de duikers staat na afloop een kop soep, koffie en natuurlijk de vet leren medaille klaar.

* De Kempervennen Nieuwjaarsduik 2019

De Nieuwjaarsduik is een echte Hollandse traditie!
Dit jaar organiseert De Kempervennen voor de 3e keer in samenwerking met Unox ‘De Kempervennen Nieuwjaarsduik’. Op dinsdag 1 januari 2019 kunt u vanaf 13.00u de welbekende Unoxmuts ophalen. Om 13.45u begint de warming-up en om 14.00u gaan alle duikers het water in. Na afloop krijgt u een overheerlijk warm kopje soep en een bewijs van deelname!
De Kempervennen Nieuwjaarsduik is gratis. Na uw deelname aan de duik ontvangt u een gratis zwembadkaartje voor De Aqua Mundo van De Kempervennen te besteden op 1 januari 2019!
Brrr... durf jij het aan? Reserveren kan tot 1 januari 12.00u via: +31 (0) 40 208 33 33

* Nieuwjaarsduik Bospark 't Wolfsven

Op en bij de verschillende Roompot parken wordt 1 januari een nieuwjaarsduik georganiseerd. Spoel de feestdagen van je af en beleef een frisse start van 2019!

* Nieuwjaarsduik 2019 Nederheide

Ook dit jaar wordt er op 1 januari 2019 weer een nieuwjaarsduik georganiseerd bij strandbad Nederheide in Milheeze. Kop snert en Unox muts gratis. Aanvang 12.00 uur. 

* Nieuwjaarsduik Streekpark Klein Oisterwijk

Op 1 januari kan je ook bij Streekpark Klein Oisterwijk om 14.00 uur een nieuwjaarsduik nemen. Inschrijven is mogelijk via info@kleinoisterwijk.nl.

Log In