Kinderfeestje lasergamen

Kinderfeestje lasergamen

Begin van het jaar breken bij ons thuis weer drukke tijden aan qua kinderfeestjes. Onze drie kinderen zijn allemaal in de periode februari en maart jarig. In 6 weken tijd maar liefst 3 kinderverjaardagen!! Toen 3 jaar geleden onze dochter werd geboren, tussen de verjaardagen van de jongens in, dachten we dat we het onze familie en vrienden niet aan konden doen om elke 2 weken bij ons een kinderverjaardag te komen vieren. Dus al snel ontstond het idee voor 1 groot mensen feest eind maart (ook gezien het weer beter) te geven. Dat bleek een succes! Vorig jaar met een springkussen in de tuin en dit jaar op locatie in een Eindhovense sporthal waar de kinderen heerlijk konden spelen.
 

Kinderfeestjes! 

Onze zoon van 6 wist precies wat hij voor hem en zijn vriendjes voor ogen had. "Ik wil naar Monkey Town mama!!" Hij had vorig jaar al bij zijn grote broer afgekeken die toen zijn feestje in het Gouden Woud in Liempde vierde, dus hij wilde ook zo graag een feestje buiten de deur. En zo hebben we uitnodigingskaartjes van Monkey Town verstuurd en zijn we op een woensdagmiddag met 8 kids naar Monkey Town in Valkenswaard gegaan. De kids hebben zich prima vermaakt in het indoorspeelparadijs en genoten van de ijsjes en snacks. De tafel was gezellig versierd en aangekleed en na de cadeautjes uitpakken gingen ze helemaal los. Net voor sluitingstijd weer naar huis met snoepzak! Natuurlijk het leukste feestje ooit!
 
Bij Go-Kids promoten we natuurlijk vooral de feestjes op locaties en bij kindvriendelijke, maar mijn oudste zoon van 8 jaar wilde persé een feestje thuis. Ik zag het alleen niet zitten om met 9 jongens iets thuis te gaan doen want die moeten wel hun energie kwijt. Dus ik stelde voor om lasergames te huren en lekker de bossen in te gaan. Dit idee werd goed ontvangen. Bij slecht weer lekker nog film kijken en frietjes eten thuis. Aangezien het rond eind maart altijd wel goed weer is, durfde ik het wel aan. En in het bos loop je nog beschut als het even regent. Uiteindelijk werd het die vrijdag 19 graden en vertrokken we vanuit school richting de Bosschuur De Meren in Wintelre.
 
We hebben voor het kinderfeestje lasergames gehuurd bij een particulier (locatie Middelbeers). Voor 50 euro heb je dan 12 laserguns in een kist met rood en gele linten om teams te maken. Targets, oplaadstations en spelbeschrijvingen. 
 
De Bosschuur De Meren is omringd door een prachtig bos, met een mooi speelbos voor kinderen met picknick tafels, waterpomp, er zijn hutten van takken zijn en greppels. Aangezien de schuur alleen op zondag open is, nam ik een picknickmand mee met drinken en eten. Bij aankomst hebben we eerst limonade gedronken en donuts gegeten en natuurlijk heeft de jarige cadeautjes uitgepakt.
 
We hadden natuurlijk veel geluk met het weer en er was verder niemand in het bos op een enkele wandelaar. 
 

Lasergame feestje

We hebben de jarige de teams laten samenstellen en we hebben ze op witte theedoeken van de Action met textielstiften een team vlag laten maken. Daarna speluitleg en spelen maar. Op internet heb ik ook diverse informatie gevonden om diverse team spellen te spelen met de lasergames. Zoals verrover de vlag van het andere team, verrover het andere kamp etc. 
 
Na 1,5 uur wilde sommige kinderen door met lasergamen en de rest wilde graag spelen met de waterpomp en het zand. Einde van de middag zijn we richting huis gegaan om lekker frietjes te eten.
 

Kinderfeestjes in Eindhoven en omgeving

Vind je een feestje thuis teveel organisatie dan kan je natuurlijk ook een georganiseerd Lasergame feestje reserveren. Kijk voor tips op https://go-kids.nl/eindhoven/kinderfeestje.

Heb je zelf een leuke tip voor een kinderfeestje? Laat het ons weten via eindhoven@go-kids.nl. 

Log In